Laura Cosoi, însărcinată pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit sexul bebelușului: ”Cel mai frumos dar” FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/03/2020, 11:48
Laura Cosoi, însărcinată pentru a doua oară. Actrița a dezvăluit sexul bebelușului: ”Cel mai frumos dar” FOTO
Laura Cosoi este însărcinată pentru a doua oară și va avea tot o fetiță. Sursa foto: Instagram.com

Laura Cosoi a împărtășit cu fanii în dimineața zilei de 8 Martie o veste impresionantă. Frumoasa actriță va deveni în curând mamă pentru a doua oară și a marcat momentul printr-o ședință foto alături de soțul ei Cosmin Curticăpean și micuța Rita.

Actrița Laura Cosoi, mamă pentru a doua oară

Frumoasa blondină este în culmea fericirii și va deveni într-un timp foarte scurt mamă pentru a doua oară. Laura Cosoi este mama unei fetițe pe nume Rita, iar acum va aduce pe lume tot o fetiță care este așteptată cu sufletul la gură de toți membrii familiei. Având în vedere că vedeta cunoaște deja sexul bebelușului înseamnă că sarcina este destul de avansată și a reușit să o ascundă până acum.

Celebra actriță din serialul „La Bloc” a marcat acest moment printr-o ședință foto impresionantă care a avut loc zilele trecute. Laura Cosoi se simte binecuvântată că a primit acest dar minunat de la Dumnezeu și este nerăbdătoare să-și țină un brațe bebelușul care crește în pântecele sale.

Mesajul prin care vedeta a anunțat că va deveni din nou mamă

Laura Cosoi a dezvăluit că va mai avea o fetiță chiar de Ziua Internațională a Femeii. Vedeta a scris un mesaj emoționant pe una dintre paginile de socializare precizând că acum, cu ochii în lacrimi, le poate mulțumi celor care i-au fost alături în această perioadă.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu.

Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris actrița pe contul de Instagram.

Care este relația pe care actrița o are cu fiica sa, Rita

Laura Cosoi a dezvăluit pe blogul personal că de când a devenit mamă a învățat că misiunea de părinte este una complicată, implică multă responsabilitate și mai ales, nu se termină niciodată. Vedeta se înțelege de minune cu fetița sa Rita despre care vorbește ori de câte ori are ocazia.

În plus, actrița a mărturisit că a făcut o listă cu mai multe lucruri pe care le aplică în relația cu fiica sa printre care se numără „puterea exemplului” și consecvența. Totodată, vedeta a scris pe blog cum a reușit să-i distragă Ritei atenția de la tabletă sau cum a învățat-o să facă la toaletă.

„Nu vrem o dominăm, -i strivim personalitatea, ci doar -i cream condițiile și-o dezvolte cât mai armonios. Ne ajută faptul e curioasă, dornică cunoască oameni, descopere lumea, ceea ce o încurajăm. Și nu ne-am propus nicio clipa  stam cu gura pe ea mai mult decât e cazul. O lăsăm FIE, pur și simplu, orientându-i cu delicatețe drumul”, a scris Laura Cosoi în urmă cu ceva vreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×