Mort scos cu jandarmii din Spitalul Județean Neamț. Medicii au sunat urgent la 112

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 14:37
Mort scos cu jandarmii din Spitalul Județean Neamț. Medicii au sunat urgent la 112 GALERIE FOTO
mort scos de jandarmi

Jandarmii au fost chemați de urgență la Spitalul din Neamț, pentru a însoți trupul unui bărbat decedat în incinta spitalului, care trebuia dus la morgă! Familia răposatului s-a strâns în curtea spitalului, iar medicii s-au speriat să nu fie agresați, așa că au sunat la jandarmi.

Mortul scos din spital de jandarmi suferea de mai multe afecțiuni

Rudele mortului se manifestau zgomotos în curtea spitalului, iar directorul spitalului a fost cel care a sunat la 112. Medicii știau că riscă oricând să fie agresați, de la cazurile din trecut, când rudele și-au îndreptat nervii către doctori. Așa că, de data aceasta, personalul de gardă nu a mai vrut să riște un nou scandal.

Prezența cordonului de jandarmi, care a flancat ieșirea, până la morga spitalului, a descurajat grupul de persoane turbulente. Persoana decedată suferea de mai multe afecțiuni grave și nu era prima dată când fusese internat acolo, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Pentru ca situația să nu degenereze, cum s-a mai întâmplat, conducerea secției UPU a fost nevoită să sune la 112.

mort scos de jandarmi
Medicii au cerut sprijinul jandarmilor pentru scoaterea unui mort din spital, de frica rudelor celui decedat

Medicii s-au temut de familia celui decedat

Un echipaj de jandarmi a fost trimis la spital și transportul cadavrului a decurs fără incidente, relatează zch.ro. „Echipa de intervenție a fost la UPU – Triaj ca să preîntâmpine orice manifestare de tulburare a ordinii și liniștii publice, în condițiile în care mai multe persoane se adunaseră să-și manifeste tristețea”, a declarat sergent major Magdalena Muraru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamț.

Ultimul caz de medic bătut care a ajuns în presă este cel al unui ginecolog din Galați. Acesta a fost agresat de un interlop, după ce a refuzat să o consulte pe soția acestuia, deoarece nu avea programare. Într-un final, medicul a consultat-o pe femei, dar bărbatul a vrut să asiste și el.

După ce a fost refuzat de medicul respectiv, interlopul l-a îmbrâncit pe doctorul în vârstă de 68 de ani și l-a proiectat cu capul într-un dulap. Tînîrul a fost amendat cu 1500 de lei și este cercetat acum pentru agresarea medicului ginecolog din Galați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×