Un model de 21 de ani a murit cu zile. Medicii i-au greșit operația de avort și i-au aruncat trupul într-un cimitir

Dan Stancu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 23:43
Un model de 21 de ani a murit cu zile. Medicii i-au greșit operația de avort și i-au aruncat trupul într-un cimitir GALERIE FOTO
Un model de 21 de ani a murit cu zile. Medicii i-au greșit operație de avort și i-au aruncat trupul într-un cimitir

O tânără care era și model și-a găsit sfârșitul după ce a încercat să avorteze. Medicii i-au greșit operația și, după decesul fetei, i-au aruncat trupul neînsuflețit în cimitir. Cadavrul a fost descoperit de polițiști în urmă cu două săptămâni, dar abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat.

Un model de 21 de ani a murit cu zile. Medicii s-au panicat

Tragedia s-a petrecut în Pakistan. Frumoasa Rubab Shafiq apelase la o clinică din vestul țării pentru a scăpa de o sarcină nedorită. A murit pe masa de operație și, conform poliției locale, medicii și personalul clinicii au intrat în panică și i-au aruncat trupul într-un cimitir, în miez de noapte.

În urma autopsiei s-a stabilit că fata nu a fost torturată sau molestată, dar pe mainile ei au fost descoprite numeroase semne provocate de înțepăturile repetate cu acul. Două persoane, între care și o asistentă, au fost arestate, iar poliția este acum pe urmele unui bărbat care ar avea legătură cu uciderea modelului Rubab Shafiq.

Medicii nu au mai putut face nimic.
Medicii nu au mai putut face nimic. S-au panicat și au aruncat cadavrul în cimitir.

Cum  a murit o tânără însărcinată, acum un an

Moartea tinerei însărcinate le-a adus aminte pakistanezilor de un incident tragic de anul trecut, când o cântăreață de 24 de ani a fost ucisă la o petrecere de către un invitat nemulțumit că nu se ridică de la masă să interpreteze o melodie.

Femeia era însărcinată în șase luni. Cei aflați la petrecere i-au sărit imediat în ajutor și au făcut tot posibilul pentru ca ea să ajungă în cât mai scurt timp la spital. Din păcate, medicii pakistanezi nu au mai putut face nimic și tânăra a decedat în urma rănilor suferite. A fost un caz care a șocat întreaga țară și presa a scris pe larg despre moartea tinerei cântărețe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×