Caz impresionant! Și-a dus invitații în cimitir

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/06/2018, 16:46
Caz impresionant! Și-a dus invitații în cimitir

Caz impresionant! Și-a dus invitații în cimitir – O tanara din Resita  și-a impresionat invitații, dar și internauții care au văzut pozele. O fotografia din ziua nuntii ei, surprinsa la cimitir, a facut inconjurul internetului.

Povestea tinerei este una cu totul emotionanta si, în ciuda faptului că nuntașilor li s-a parut ciudată dorința ei de a merge la cimitir, în rochie de mireasă, aceștia au susținut-o.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Caz impresionant! Și-a dus invitații în cimitir

Daca in ziua nuntii mireasa are alaturi de ea cele mai importante persoane din viata ei, in cazul tinerei, mama ei nu a putut fi prezenta, din cauza ca femeia murise in urma cu ceva timp.
Drept urmare, mireasa nu a stat prea mult pe ganduri si direct de la biserica, a mers in vizita la mormantul mamei sale, asa cum femeia si-ar fi dorit mereu sa apuce sa o vada, potrivit romaniatv.net.

Mireasa a aprins o lumanare si a petrecut cateva clipe de reculegere alaturi de alaiul de nuntasi, iar imaginile suprinse in cimitir au emotionat mii de oameni.

Închide ×