Monica Tatoiu se întoarce acasă după o lună de izolare în Franța: „Mi-am luat bilet”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/04/2020, 13:23
Monica Tatoiu se întoarce acasă după o lună de izolare în Franța: „Mi-am luat bilet”
Monica Tatoiu se pregătește să revină în țară după vacanța petrecută în izolare. Sursa foto: wowbiz.ro

Anul acesta, Sărbătorile Pascale au găsit-o pe Monica Tatoiu pe o insulă din Franța, unde s-a refugiat în urmă cu cinci săptămâni, de teama răspândirii tot mai agresive a noului coronavirus pe teritoriul României.

Vacanța era pusă la punct de ceva vreme, iar soțul a insistat să nu-și anuleze planurile din pricina pandemiei. Au petrecut Învierea Domnului departe de casă, în izolare, pentru că autoritățile i-au sfătuit să nu-și părăsească locuința, chiar dacă la momentul plecării celor doi, bilanțul cazurilor de îmbolnăvire nu era atât de mare.

Monica Tatoiu, nerăbdătoare să revină în țară după o lună de izolare în Franța

Se fac cinci săptămâni de când sunt aici. Am luat biletele sa vin în concediu în martie cu un an înainte, cum fac de trei ani, înainte de Paşte.

Am plecat pe 16 martie şi când am ajuns aici, Franţa a decretat că toată lumea stă în casă”, dezvăluia fosta femeie de afaceri în urmă cu câteva zile.

Relaxarea măsurilor de distanțiere socială începând cu data de 15 mai, când expiră oficial decretul de prelungire a stării de urgență, a determinat-o, însă, să revină în țară. Ba chiar și-a cumpărat bilet și așteaptă cu nerăbdare ultima parte a lunii viitoare.

Mi-am luat bilet. Vin acasă pe 22 mai. De la Paris cu Tarom. URA”, le-a transmis Monica Tatoiu prietenilor din mediul online. Mesajul a fost postat recent, pe contul personal de Facebook și a stârnit numeroase like-uri din partea celor care îi urmăresc activitatea.

Ce spune fosta femeie de afaceri despre pandemia de coronavirus

Am învățat în ultimii 30 de ani că orice concentrare de resurse în instituții de monopol global impierdica optimizarea soluțiilor pentru probleme reale.La acutizează.

Monopolul încetinește forța de reacție,este scump și crează grupuri de interese. ONU, UNESCO,OMS,FAO ,IWO,INTERPOL și chiar UE, nu s-au remarcat decât prin birocratizarea excesivă,cu costurile de rigoare, a proceselor de rezolvare a problemelor.

Șefia la aceste institutii a devenit o sinecură pentru politicienii bătrâni care au executat ordinele elitelor mondiale”, a mai scris fosta femeie de afaceri, criticând modul în care liderii politici ai lumii gestionează pandemia de coronavirus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×