Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de miercuri, 15 mai

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de miercuri, 15 mai GALERIE FOTO
Ioana Filimon se ia la ceartă cu Otniela la Ferma, în ediția de miercuri. Sursa foto: Captură PRO TV

Emisiunea Ferma vine cu un nou episod la PRO TV, miercuri, de la ora 21:30. Telespectatorii vor afla cine merge la duelul care va fi difuzat în ediția de joi, 16 mai 2019. Ediția de miercuri e disponibilă în varianta live stream online pe site-ul PRO TV PLUS pentru cei care nu pot urmări reality-show-ul la televizor.

Ferma, live stream online pe Pro TV. Ce se întâmplă în ediția de miercuri

În ediția de miercuri, 15 mai, a emisiunii Ferma, Cătălin Zmărăndescu este contestat de aproape toți concurenții. Unii dintre participanți îi reproșează că a venit de doar trei săptămâni în concurs și începe să facă pe liderul. Principalul adversar al sportivului este celălalt Cătălin, Moroșanu.

Zmărăndescu se ia la harță cu mai toți concurenții din Fermă. Conflictul escaladează și se ajung la amenințări cu bătaia. Jignirile vor fi împărțite din stânga în dreapta în episodul de azi, când unul dintre concurenți va fi trimis la duel. Apoi, Ioana Filimon și Otniela își reproșează anumite lucruri.

Ioana Filimon și Pastramă, extrem de senzuali

Ioana îi spune că are principii după ce Otniela insinuează că nu are scrupule. Telespectatorii vor fi martorii unei noi scene senzuale care se va produce între Ioana Filimon și Florin Pastramă. Partenerul lui Brigitte Sfăt va fi provocat să mănânce o banană prinsă între sânii fostei Miss România, care stă în cadă.

Ferma este unul dintre cele mai de succes formate de la noi. În actualul sezon, prezentat de Mihaela Rădulescu, au participat până acum, în total, 20 de concurenți. Au rămas mai puțini. Printre cei care încă se mai luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro se numără Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Diana Belbiță, Otniela, Ioana Filimon, Marius Crăciun și Florin Pastramă.

În fiecare joi are loc un duel între doi concurenți. Persoana care pierde lupta (proba este diferită în fiecare săptămână) este eliminată automat din emisiune. Emisiunea difuzată pe PRO TV este înregistrată într-o zonă montană din România. Presa mondenă scrie că deja s-a filmat și finala, iar câștigătorul concursului se zvonește că ar fi Marius Crăciun, fost concurent la Ninja Warrior.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×