Monica Tatoiu, izolată pe insula Reunion. Femeia, revoltată din cauza măsurilor luate în toată lumea: „Murim de foame peste 6 luni”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/04/2020, 16:24
Monica Tatoiu, izolată pe insula Reunion. Femeia, revoltată din cauza măsurilor luate în toată lumea: „Murim de foame peste 6 luni”
Monica Tatoiu este izolată pe insula Reunion. Sursa foto: captură Antena Stars

Monica Tatoiu a comentat situația vcreată de pandemia de coronavirus și susține că nu este bine deloc prin ce trecem din punct de vedere economic.

Monica Tatoiu este în mijlocul Oceanului Indian. Nu știe dacă îi vor ajunge banii pentru toată perioada de pandemie

Fosta patroană Oriflame România a vorbit în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV despre ce crede ea că se va întâmpla în viitor, după ce mai multe business-uri au picat.

Vedeta este izolată pe insula Reunion, unde a plecat în vacanță înainte să înceapă pandemia. Situația prin care trece, deși se află într-un adevărat paradis, nu e foarte roz. Afacerista spune că banii i se termină în curând.

„Murim de foame peste 6 luni”

„Am plecat exact înainte de declararea stării de urgență. Singura problemă este să-mi ajungă banii”, a spus Tatoiu la PRO TV.

„Am un mare semn de întrebare. Vorbim de cifre, dar nu vorbim de procente. Oamenii mor, dar nu trebuie să moară și de foame. Economia este pe butuci. Ce folos că scăpăm cu viață din chestia asta și murim de foame peste 6 luni”, a continuat femeia de afaceri.

„De trei ani de zile, pe 16 martie vin în Reunion. Mi-am luat biletele cu un an înainte. Reunion-ul e superb, e Franța în mijlocul Oceanului Indian. Eu trebuia să vin acasă imediat după Paște”, a spus Tatoiu.

Tatoiu a spus că în Reunion mor oameni zilnic din cauza febrei Dengue, însă autoritățile locale nu au înghețat economia, așa cum s-a întâmplat din cauza coronavirusului.

Femeia de afaceri susține că nu crede că se va dezvolta nicio schemă de tratament. Vedeta este convinsă că virusul va suferi modificări: „Ascultați-mă că sunt mama Omida. Peste 6 luni de zile o să reapară virusul, fix când dau ăștia drumul la școli. Lăsați oamenii să producă pentru ca ceilalți să aibă ce să mănânce”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×