Monica Pop, noi precizări despre înmormântarea Cristinei Țopescu: ”Incinerarea a fost dorința ei! Nu e de judecat”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 10:29
Monica Pop, noi precizări despre înmormântarea Cristinei Țopescu: ”Incinerarea a fost dorința ei! Nu e de judecat”
Monica Pop a declarat că nu se pune problema unei sinucideri în cazul morții Cristinei Țopescu. Sursa foto: Facebook.com

Medicul oftalmolog, Monica Pop, este devastată de moartea bunei sale prietene, Cristina Țopescu. Doctorița precizează că ultima dorință a jurnalistei a fost să fie incinerată, iar cenușa să fie aruncată în mare. 

Monica Pop despre incinerarea jurnalistei Cristina Țopescu

Vestea tragică a trecerii în neființă a jurnalistei Cristina Țopescu a șocat o țară întreagă. Fiica celebrul comentator sportiv și gazetar, Cristian Țopescu, a fost găsită moartă în locuința sa din Otopeni, duminică, 12 ianuarie.

Pentru că nu se cunoaște cauza exactă a decesului au fost luate în calcul mai multe variante. Monica Pop vine să contrazică anumite terorii și spune că nu se pune problema unei sinucideri sau a unui coctail mortal.

„Nici vorbă de suicid! Nici vorbă de coctail mortal! Aberații, categoric”, a scris medicul oftalmolog pe una dintre paginile sale de socializare.

Cristina Țopescu nu și-a dorit să fie înmormântată, ci incinerată

„Iar incinerarea a fost dorința ei! Nu e de judecat pentru asta! Cum fac unii! Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculație. Știu bine ce lua. Aceleași de peste un an! Nici vorbă de somnifer puternic. Nici vorbă de moarte din așa ceva! 

2-3 pastile! Prescrise! Cristina spunea mereu că vrea să trăiască cât mai mult pentru animalele pe care le iubea atâta. Se tot întreba ce vor face când ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni și trata! Toți cei apropiați știau!”, a mai adăugat Monica Pop.

Medicul oftalmolog a dezvăluit faptul că fosta prezentatoare de la Prima TV, Cristina Țopescu, nu era o persoană religioasă, dar avea credința sa. În plus, doctorul spune că este normal să i se respecte ultima dorință, aceea de a fi incinerată.

„Cristina nu era religioasă. Avea credința și speranța ei. A dorit să fie incinerată. Normal să i se respecte dorința!”, și-a încheiat Monica Pop mesajul de pe rețeaua de socializare.

Corpul neînsuflețit al jurnalistei urmează să fie incinerat joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești, așa cum a solicitat chiar prezentatoarea de televiziune când era în viață.

În altă ordine de idei, celebra doctoriță, a mai adăugat într-un mesaj anterior că jurnalista Cristina Țopescu era o persoană singuratică care locuia cu câțiva căței pe care îi iubea enorm. Nu exista seară în care fosta prezentatoare TV să nu meargă la un adăpost să hrănească animalele.

  • 5 câini erau în viață când poliția a ajuns la locuința Cristinei Țopescu, 2 au fost găsiți morți lângă jurnalistă, iar un altul a murit din cauza stării grave de sănătate
  • 12 ianuarie 2020 s-a aflat că fosta prezentatoare TV murise de mai bine de 2 săptămâni

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×