Cristina Țopescu, confesiune despre afecțiunile sale medicale. Jurnalista suferea de atacuri de panică: ”Am crezut că mor”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 16:38
Cristina Țopescu, confesiune despre afecțiunile sale medicale. Jurnalista suferea de atacuri de panică: ”Am crezut că mor”
Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu, a suferit de atacuri de panică. Sursa foto: Hepta.ro

Moartea neașteptată a jurnalistei, Cristina Țopescu, scoate la iveală mai multe detalii despre afecțiunile medicale de care suferea fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu. Fosta prezentatoare de la Prima TV a trăit timp de 15 ani cu teamă.

Regretata jurnalistă, Cristina Țopescu, a avut timp de 15 ani atacuri de panică

Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu, s-a confesat în timpul vieții jurnalistei Sanda Nicola despre afecțiunile sale medicale. Regretata prezentatoare TV avea de atacuri de panică și timp de 15 ani a trăit cu această afecțiune.

„Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panică. Acum le fac din ce în ce mai rar, dar încă le mai fac. Le făceam și în timpul emisiei și am făcut jurnale întregi. Erau pregătiți în regie să bage publicitate, dacă cumva mă prelingeam pe sub pupitru”, mărturisea regretata jurnalistă, scrie a1.ro.

Cristina Țopescu s-a speriat la primul atac de panică: „Am crezut că mor”

„M-a speriat doar primul atac de panică când am crezut că mor. Aveam senzația că mă sfârșesc, că nu mă doare nimic, dar că mă duc, așa… Prima oară chiar am crezut că mor”, a mai povestit Cristina Țopescu

Medicii de la ambulanță i-au recomandat primei soții a lui Ștefan Bănică JR. să fie mai „nesimțită”. Totodată, Cristina Țopescu era tratată cu perfuzii cu calciu pentru a fi repusă pe picioare.

„Apoi, deja știam ce mi se întâmplă și nu mai eram speriată. Îmi spuneau medicii, când veneau cu salvarea să îmi facă calciu intravenos, îmi spuneau că trebuie să fiu mai nesimțită, că aceasta este soluția”, a mai adăugat ea la vremea respectivă.

Ce este atacul de panică și cum se manifestă

Cadrele medicale definesc atacul de panică ca fiind un episod brusc și recurent de teamă intensă, neliniște sau anxietate. Atacul declanșează reacții fizice severe, dar persoana nu se află în niciun pericol real.

În plus, persoanele care suferă de atacuri de panică au dificultăți de respirație, transpiră abundent, tremură și simt că inima le iese din piept. Totodată, oamenii afectați pot avea impresia că pierd controlul, că sunt pe punctul de a face un infarct sau a-și pierde viața.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în seara zilei de 12 ianuarie, după un apel la serviciul de urgență 112. Una dintre vecine a fost cea care a anunțat că jurnalista nu a mai fost văzută de mai bine de două săptămâni.

  • 12 ianuarie 2020 este ziua în care jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni
  • 15 ani fiica fostului comentator sportiv a suferit de atacuri de panică
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×