Cristina Țopescu nu se mai regăsea în televiziune de ceva vreme iar în urmă cu doi ani și jumătate a vrut să plece din țară pentru a urma o carieră universitară

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 14:15
Cristina Țopescu nu se mai regăsea în televiziune de ceva vreme iar în urmă cu doi ani și jumătate a vrut să plece din țară pentru a urma o carieră universitară
Cristina Țopescu a vrut să plece din România. Sursa foto: adevarul.ro

Cristina Țopescu se pare că era sătulă de viața din România și a vrut să plece din țară! Vedeta de televiziune nu se mai regăsea deloc în presa care se face acum în țara noastră, așa că a vrut să renunțe chiar și la meseria care a consacrat-o și să plece în Italia!

Cristina Țopescu a vrut să plece din România

Cristina Țopescu a lucrat toată viața în televiziune, însă în ultimii ani, aceasta s-a regăsit din ce în ce mai puțin în formatele actuale. Pentru că nu mai era tânără și pentru că avea propriile păreri, pe care le susținea cu tărie, vedeta a început să fie ocolită de producători.

Jurnalista a avut probleme serioase atunci când a lucrat la Antena 3, deoarece nu era pe linia televizunii, după cum a mărturisit Cristian Tudor Popescu, chiar după moartea jurnalistei.

”Era atacată constant de șefi ai postului că nu e „pe linie”

„Frică îi era și pentru tatăl ei, o presimțire a determinat-o să realizeze ultima emisiune-interviu cu Cristian Țopescu în care m-a rugat, cu cerul și pământul, să intervin telefonic. Mai întâi am refuzat, nu voiam să mai am de a face în vreun fel cu ultimul post de televiziune în care a lucrat Cristina, propagandizat până la vomă. Am acceptat după ce mi-a povestit cât de greu îi era să reziste acolo, cum era atacată constant de șefi ai postului că nu e „pe linie”. O voiau dată afară – n-au apucat, a plecat ea.

Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei…

Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini. Oare o pătrunde și până acolo unde e acum Cristina?”, a scris Cristian Tudor Popescu.

După ce a părăsit trustul Intact, Cristina Țopescu a aplicat pentru un job în Italia. Ea s-a înscris la un concurs organizat de Institutul Limbii Române pentru a merge în Peninsulă pentru un an, cu scopul de a preda un curs de ”Limbă, cultură și civilizație românească”, un proiect dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educației din România și alte State din Uniunea Europeană, potrivit wowbiz.ro.

Obiectivul cursului era acela de a preda un curs opțional elevilor înscriși în unități de învățământ din Belgia, Italia sau Spania. Pentru anul universitar 2017-2018, 6 persoane s-au înscris la concurs pentru a preda în Italia. Dintre acestea, 4 s-au prezentat și au fost admise, iar printre candidații absenți s-a numărat și Cristina Țopescu.

Fiica lui Cristian Țopescu se pare că a fost împiedicată să plece din România de starea precară de sănătate a tatălui său, care a și decedat în mai 2018, dar și de iubirea față de animalele pe care le creștea și față de care avea o responsabilitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×