Monica Melencu va discuta cu președintele, vineri: ”Este o informație publică”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 18:26
Monica Melencu va discuta cu președintele, vineri: ”Este o informație publică”
Klaus Iohannis a invitat-o pe Monica Melencu la Cotroceni, vineri. Sursa foto: b1.ro

Președintele Klaus Iohannis l-a rugat după şedinţa CSAT pe un consilier parlamentar să o cheme pe mama Luizei Melencu la Cotroceni pentru a discuta de cazul Caracal.

Monica Melencu se va întâlni cu președintele României

DIICOT a anunțat în urmă cu câteva ore că a fost reținut un nou suspect în cazul Caracal. Ștefan Risipiceanu este vecinul din Gheorghe Dincă și a fost în atenția anchetatorilor din clipa în care cazul a fost preluat de Structura Centrală. Bărbatul este cunoscut pentru faptul că nu are loc de muncă, nici venit stabil, dar și pentru că este un consumator de băuturi alcoolice. El este vecinul lui Dincă care l-a surprins în ziua în care Luiza Melencu era sechestrată în mașina inculpatului principal.

După ce DIICOT a anunțat că are un nou suspect în cazul crimelor de la Caracal, o jurnalistă l-a întrebat pe Klaus Iohannis care este părerea sa despre acest caz. „Este o informație publică. Am rugat un consilier parlamentar să o roage pe Monica Melencu să vină la Cotroceni”, a spus Klaus Iohannis. Totodată, președintele României a anunțat și ziua în care va avea loc această întrevedere. „Vineri”, a fost răspunsul scurt și la obiect al lui Iohannis.

Un nou suspect a fost reținut în cazul Caracal

Ștefan Risipiceanu este bărbatul ars pe mâini care a fost luat în vizor încă din primele zile ale anchetei. Suspectul a declarat că l-a văzut pe Dincă în momentul în care o ținea sechestrată în mașină pe Luiza Melencu, acesta fiind și motivul pentru care a luat parte la viol. În aceste moment noul suspect este reținut și este acuzat doar pentru viol.

„Nu-l cred în stare că a făcut aşa ceva. Noi nu credem că acel nemernic a violat-o pe Luiza. DIICOT-ul minte! MINTE! MINTE!”, a spus bunicul fetei, potrivit România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×