DIICOT a prezentat detalii macabre cu privire la violul la care a fost supusă Luiza Melencu

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 17:31
DIICOT a prezentat detalii macabre cu privire la violul la care a fost supusă Luiza Melencu
DIICOT a prezentat mai multe detalii cu privire la violul Luizei Melencu *foto: captură Antena 1

Adjunctul DIICOT Giorgiana Hossu a venit cu lămuriri cu privire la bărbatul de 46 de ani reținut în cazul Caracal și despre care s-a spus că ar fi fost complicele lui Gheorghe Dincă. Mai exact, bărbatul ar fi violat-o și el pe Luiza Melencu. Totodată, oamenii legii au venit cu mai multe detalii despre bărbatul implicat în acest caz.

DIICOT, detalii macabre despre violul Luizei Melencu

Hossu a povestit cum a ajuns Gheorghe Dincă să o violeze pe tânăra Luiza Melencu, alături de vecinul său, Ștefan Risipiceanu, cel care a dat peste Dincă în momentul în care o răpise pe tânără.

„În fapt, la data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul DINCĂ GHEORGHE a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce aştepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism”.

Hossu a explicat cum cei doi au violat-o pe Luiza:„Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie. La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA. În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.”

Cine este al doilea violator al Luizei Melencu

Oficialul DIICOT a prezentat și mai multe detalii cu privire la bărbat: „Doresc să precizez faptul că, bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile şi anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.

De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului DINCĂ GHEORGHE. Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de GHEORGHE DINCĂ. Inculpatul va fi prezentat instanței de judecată, procurorii DIICOT urmând să solicite emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.”, a spus Hosu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×