Momentul în care un polițist demn de Mister Olympia se luptă cu doi „tatuați”. Unul din ei adoarme instant. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 14:11
Momentul în care un polițist demn de Mister Olympia se luptă cu doi „tatuați”. Unul din ei adoarme instant. VIDEO GALERIE FOTO
Momentul în care un polițist demn de Mister Olympia se luptă cu doi tatuați, surprins pe camera video

Un turist a surprins pe camera video momentul în care un polițist demn de Mister Olympia se luptă cu doi bărbați recalcitranți pe o plajă din Statele Unite ale Americii. Timp de trei minute, polițistul încearcă să îi imobilizeze pe cei doi turiști care par să fi consumat băuturi alcoolice.

Incidentul s-a petrecut pe o plajă din Statele Unite ale Americii, după ce mai multe persoane au pornit un scandal. Omul legii a intervenit prompt și l-a prins pe unul dintre cei care au tulburat liniștea celorlalți turiști. Fizicul impunător i-a permis să îl apuce cu ambele mâini de gât și să îl pună la pământ dintr-o singură mișcare, în timp ce unii dintre oamenii din jur țipă, iar alții se prăpădesc de râs și aplaudă.

Momentul în care un polițist demn de Mister Olympia se luptă cu doi „tatuați”, surprins pe camera video

Cel mai probabil polițistul merge zilnic la sala de forță, având în vedere că are un fizic impunător, demn de Mister Olympia. După ce îl aruncă la pământ pe primul dintre turiștii recalcitranți, câțiva prieteni încearcă să îi ia apărarea și să îl convingă pe omul legii să îi dea drumul, dar sunt opriți de un alt bărbat, care își dă seama că lucrurile pot degenera. În timp ce îl încătușează pe cel doborât, polițistul îl împinge pe unul dintre cei care au vrut să intervină.

Polițistul a reușit să îi imobilizeze pe scandalagii
Polițistul a reușit să îi imobilizeze pe scandalagii

Pornește o luptă între cei aflați pe plajă și mai multe persoane intervin pentru a-i despărți pe bătăuși. După ce îl rezolvă pe primul scandalagiu, polițistul trece la cel de-al doilea. Cei care asistă la scenă consideră ca ar fi o idee grozavă să arunce nisip peste omul cu cătușe la mâini, așa că trec repede la treabă. După trei minute de luptă pe plajă, doi bărbați îi sar în ajutor polițistului, iar acesta reușește să îl încătușeze și pe cel de-al doilea turist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×