Poliția Română face angajări! 290 de posturi scoase la concurs pentru civili. Care sunt domeniile

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 10:50
Poliția Română face angajări! 290 de posturi scoase la concurs pentru civili. Care sunt domeniile

Poliția Română face angajări în 2019 și scoate la concurs 290 de posturi pentru civili. Domeniile pentru care se pot pregăti cei interesați sunt cele precum criminalistică, investigații criminale, economic, combaterea criminalității organizate, comunicare și relații publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenții și acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidență operativă, poliție rutieră și psihologie.

Cei care își doresc o meserie în Poliție se pot înscrie la concursurile organizate și pot ocupa unul dintre aceste posturi prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile concurs, până la data de 22 ianuarie.

Poliția Română angajează civili!

Poliția Română face angajări! 290 de posturi scoase la concurs pentru civili. Care sunt domeniile
Poliția Română face angajări! 290 de posturi scoase la concurs pentru civili. Care sunt domeniile

Posturile scoase la concurs sunt de agent, ofițer și personal contractual. Pentru a fi eligibili, concurenții trebuie să îndeplinescă toate condițiile din anunț, iar mai multe informații puteți găsi aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, dar şi pe site-urile unităţilor teritoriale de poliţie.

„Transformă rezoluțiile de început de an în realități!

Unii și-au propus să se lase de fumat, alții să mai slăbească sau să fie mai ,,zen”…Noi îți lansăm o provocare care îți va schimba viața: fă-te #polițist! Da, ai citit bine, fă-te polițist!

Nu e #IceBucketChallange, nici #KikiChallange, provocarea asta va avea un impact major asupra viitorului tău. Gândește-te bine ce îți dorești de la viață și dacă simți că acesta este momentul pe care îl așteptai, vino la înscrierere!

Îți dăm un sfat: după ce te-ai hotărât, apucă-te serios de pregătire, concurența este mare!

Avem 290 de posturi pe care le scoatem la concurs prin încadrare din sursă externă…unul poate fi al tau.

Sunt scoase la concurs posturi în domenii precum criminalistică, investigații criminale, economic, combaterea criminalității organizate, comunicare și relații publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenții și acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidență operativă, poliție rutieră și psihologie.

Detalii cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsești pe site-ul fiecărei unități (inspectorat de poliție județean) care are posturi scoase la concurs.

Dacă pe site-ul unui inspectorat de poliție județean nu sunt afișate posturi (pentru că nu are posturi scoase acum la concurs) sau nu te încadrezi la cerințe, încearcă un alt județ, succesul este al celor care nu se opresc la primul obstacol.

Pentru posturile scoase la concurs la Inspectoratul General al Poliției Române, detalii pot fi găsite aici – https://www.politiaromana.ro/…/ca…/posturi-scoase-la-concurs

Pentru posturile scoase la concurs la unitățile teritoriale, informații pot fi găsite la secțiunea ,,Carieră” a site-ului unității respectivehttps://www.politiaromana.ro/…/structur…/unitati-teritoriale.

Cu un click pe textul ,,tematici și bibliografii” de la finalul fiecărui anunț de concurs poți găsi informațiile de care ai nevoie pentru a te pregăti.

Vino în echipa noastră!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×