Momentul adevărului în cazul Caracal! Rudele celor două victime, la DIICOT!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 10:41
Momentul adevărului în cazul Caracal! Rudele celor două victime, la DIICOT! GALERIE FOTO
Casa lui Gheorghe Dincă, cea în care se crede că acesta și-a ucis victimele. Sursa foto - MEDIAFAX FOTO

Momentul adevărului în cazul Caracal! Familiile celor două fete dispărute, Luiza Melencu şi Alexandra Măceșanu, vor afla toate probele strânse de procurorii DIICOT. Vă reamintim că rudele  fetelor refuză să creadă că adolescentele sunt moarte.

Momentul adevărului în cazul Caracal!

În tot acest timp, anchetatorii par că au tranşat definitiv problema și îl vor acuza pe Gheorghe Dincă în mod oficial de crimă. Mai mult de atât, părinţii Alexandrei au fost chemaţi la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al fetei.

Lucrul acesta nu este deloc pe placul rudelor și mama Alexandrei nu a ezitat să conteste probele anchetatorilor. Şi familia Luizei se află la DIICOT pentru a studia dosarul, cu mărturiile lui Gheorghe Dincă, dar şi cu probele găsite de anchetatori.

Rudele celor două victime, la DIICOT!

Unchiul Alexandrei Măceşanu este cel care susţine că DIICOT a cerut familiei să ridice certificatul de deces emis pe numele fetei. Tot el a fost ferm în această privință și a zis că familia nu va ridica un astfel de document.

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale reclamă că fata nu a fost căutată, iar pista traficului de persoane nu a fost mai deloc investigată. ”DIICOT a cerut familiei mele să vina să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor români.

Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei, este liberă. (…) Decizia familiei mele, după ce ne-am consultat la rece, este una foarte clară: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, a spus unchiul adolescentei

Cumpănașu susține că absolut tot ce le-a fost prezentat de către procurorii DIICOT reprezintă mai degrabă probe ”indirecte, puţine şi cu marii dubii ”. ”Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la cine l-a emis!

Şi când. Luni, 23 Decembrie (bine că nu ne-au chemat în ziua de Crăciun…) vom da o declaraţie clară prin care refuzăm să ridicăm un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiză INML pe care am dovedit-o deja împotriva propriilor norme, standarde, termene.

Mai mult decât atât fără ca Alexandra să fie căutată de DIICOT şi să fie investigată temeinic pista traficului de persoane, deşi există foarte multe probe în acest sens!”, a mai spus unchiul Alexandrei Măceşanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×