Momente grele pentru Mihai Albu! Mama sa are grave probleme de sănătate

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 16:04
Momente grele pentru Mihai Albu! Mama sa are grave probleme de sănătate GALERIE FOTO
Mama lui Mihai Albu trebuie sa se opereze de urgenta!

Designerul Mihai Albu trece prin momente dificile, după ce mama sa a fost victima unui incident care a dus-o de urgență la spital! Femeia ajunsă la vârsta de 91 de ani are probleme medicale serioase. „La 91 ani fractură de col femural…am deplină încredere în specialiștii de la Spitalul de Ortopedie Foișor că o vor pune din nou pe picioare pe mămica mea! Doamne Ajută!”, a scris Mihai Albu, pe Facebook.

Mama lui Mihai Albu se operează de fractură de col femural

prietenii săi de pe celebra rețea de socializare l-au încurajat! “Multă sănătate! Doamne ajută!”, “Trebuie să fie bine! Sănătate multă mamei…”, “Multă sănătate! Să o ajute Dumnezeu pe mama dumneavoastră să se vindece!”, “Sănătate maximă!”, “Sănătate mamei tale, cu siguranță o să se refacă rapid!” sunt doar câteva dintre gândurile internauților.

Mihai Albu a fost împreună cu mama sa, în urmă cu câțiva ani la emisiunea lui Măruță, de la Pro TV. Cea care i-a dat viață a vorbit puțin despre copilăria celui mai renumit designer de pantofi din România.

Mama Mihai Albu
Mama lui Mihai Albu a suferit o ruptura de col femural

Mama lui Mihai Albu a vorbit despre copilăria fiului său

“(…). Îi plăcea să facă colecţii de maşinuţe, desena maşinuţe şi-i plăcea să le desfacă. (…). Îi plăceau şi pantofii. Am crezut că o să fie pictor. (…). 89 de ani fac în februarie. Sunt născută în 1928. La Chişinău m-am născut, la 16 ani am plecat din Basarabia. O parte din liceu am făcut-o în Craiova, apoi am mers la Iaşi, pentru că acolo a plecat şi sora mea. Iar facultatea, la Braşov. (…)”, povestea mama lui Mihai Albu.

Mihai Albu încă locuiește cu mama sa. “Merg pe 55 de ani şi la vârsta asta locuiesc cu mama. (…). Avem o relaţie foarte bună, îi spun tot ce am pe suflet, iar ea e o fire foarte optimistă. (…). S-a ajuns în situaţia asta, ştiţi de ce, dar nu e problemă, mama mă primeşte acasă mereu cu zâmbetul pe buze. (…) La 16 ani, tatăl meu a murit, iar mama m-a crescut singură. La 16 ani, dacă nu o aveam pe mama să mă ajute, să mă instruiască… îi sunt atât de recunoscător, pentru că dacă nu era felul ăsta, optimist, cu respect, cei şapte ani de acasă, nu ajungeam aici. O iubesc, o respect şi-i mulţumesc. (…)”, a povestit în urmă cu doi ani designerul de pantofi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×