Momente emoționante pentru Simona Secrier! A fost aplaudată de o sală întreagă pe muzica lui Mihai Constantinescu. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 20:58
Momente emoționante pentru Simona Secrier! A fost aplaudată de o sală întreagă pe muzica lui Mihai Constantinescu. FOTO GALERIE FOTO
Simona Secrier, prima apariție publică după moartea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: cancan.ro

Simona Secrier o fost văzută în urmă cu câteva zile la unul dintre spectacolele lui Adrian Enache susținut în memoria artiștilor care au plecat din noi. Văduva lui Mihai Constantinescu a zâmbit, dar a și plâns pe durata concertului de la Centrul pentru seniori al Municipiului București.

Simona Secrier, prima apariție publică după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Moartea regretatului artist a venit într-un moment în care multă lume se aștepta să-și revină. Vă reamintim că mai bine de 5 luni cântărețul a fost în comă, dar din păcate a pierdut lupta cu viața. Simona Secrier, cea de-a doua soție, i-a fost aproape în fiecare clipă, iar moartea artisTului i-a lăsat un gol imens în suflet. VEZI FOTO

Văduva îndrăgitului artist a fost văzută zâmbind la unul dintre spectacolele lui Adrian Enache, unul dintre prietenii lui Constantinescu. Simona Secrier a primit un trandafir alb pe refrenul „Un zâmbet, o floare, o rază de soare” și a putut ascultat multe din melodiile regretatului soț printre care se numără „Sus în deal” și „O lume minunată”. Simona a plâns pe timpul recitalului susținut de Adrian Enache.

Adrian Enache, cuvinte de laudă la adresa regretatului artist

„Este un simbol pentru toate generaţiile – şi cele care au fost înaintea noastră şi după noi – pentru că absolut toată lumea îi ştie cântecele şi a scris melodii pentru toate gusturile”, a spus Adrian Enache în momentul în care și-a luat adio de la bunul său prieten, Mihai Constantinescu.

Și Corina Chiriac a rămas îndurerată după moartea îndrăgitului artist. „A fost întotdeauna şi va rămâne un compozitor de succes, cu multă sensibilitate. S-a adresat de cele mai multe ori oamenilor prin cântece pline de emoţie. El a cântat frumosul în general”, potrivit stirileprotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×