Momente de panică în Iran! Un avion a aterizat forțat chiar în mijlocul străzii VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 11:26
Momente de panică în Iran! Un avion a aterizat forțat chiar în mijlocul străzii VIDEO
Un avion a aterizat forțat în mijlocul străzii. Trecătorii i-au ajutat pe pasageri să coboare. Sursa foto: Twitter

Pasagerii unui avion aparținând companiei Caspian au trecut prin momente de panică, după ce aeronava a aterizat de urgență în mijlocul unei străzi din Iran. La scurt timp după nefericitul incident, pe rețelele de socializare au fost făcute publice mai multe imagini cu oamenii ieșind îngroziți.

Un avion cu 130 de pasageri a aterizat forțat în plină stradă. Nu au existat victime

Totul s-a petrecut într-o zonă extrem de aglomerată din oraşul Mahshahr, situat în sud-vestul Iranului. Avionul la bordul căruia se aflau 130 de persoane a ieșit de pe pistă și a ajuns direct pe șosea. În clipurile video postate de cei care au fost martori la întreaga scenă se poate observa cum locuitorii privesc îngroziți aterizarea aeronavei, după care se grăbesc să acorde ajutor pasagerilor.

Imaginile surprind inclusiv momentul în care oamenii sunt ajutați de localnici să coboare în siguranță. Din fericire, nu au existat victime, potrivit autorităților. Acestea au deschis, totuși o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au determinat aterizarea forțată.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste spectatori în timpul unui zbor demonstrativ desfășurat în Guatemala

Nu la fel de norocoși au fost doi dintre spectatorii unui zbor demonstrativ din Guatemala. Aceștia și-au pierdut viața, după ce avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit, pur și simplu, peste ei. Accidentul s-a produs în momentul în care aeronava executa mai multe manevre.

Din primele informații, pilotul, care se numără la rândul său printre victimele tragediei, zbura vertical pe deasupra unui lac. În momentul de față nu este clar motivul pentru care acesta nu a mai reușit să controleze aparatul de zbor.

Ancheta autorităților urmează să stabilească dacă este vorba despre o problemă tehnică, sau de o eroare umană. În urma nefericitului eveniment, întreg show-ul aerian a fost anulat. Pe lângă cele trei persoane decedate, alte cinci victime s-au ales cu răni grave și au fost transportate la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×