Incident aviatic! O aeronavă a ieșit de pe pistă pe un aeroport din Ucraina

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/01/2019, 19:02
Incident aviatic! O aeronavă a ieșit de pe pistă pe un aeroport din Ucraina
Mai multe curse au fost perturbate, după incidentul aviatic de duminică

Un avion a alunecat și a ieșit de pe pistă pe un aeroport din Ucraina. De altfel, mai multe curse au fost perturbate, duminică. Mai exact, în incidentul aviatic a fost implicat un avion Turkish Airlines, care a alunecat și a ieșit de pe pistă, în timp ce se pregătea să decoleze. Acesta avea destinația Istanbul, conform euronews.

Reprezentanții aeroportului au precizat că pasagerii nu au fost răniți. “Niciunul dintre cei 59 de pasageri şi cei şase membri ai echipajului aflaţi la bordul aeronavei nu a fost rănit ca urmare a incidentului.” După incidentul de duminică, de la ora 08:30 GMT, cursele ulterioare, către Turcia, Polonia, Germania, Italia, Egipt și Marea Britanie, au fost întârziate.

Incident aviatic!

Printre incidentele aviatice din ultima vreme se află și cel în care au fost implicare două avioane militare ale SUA. Accidentul s-a produs în apropierea coastelor Japoniei, în jurul orei 02:00, ora locală. Două avioane militare s-au ciocnit, la Hiroshima. Aeronavele aparțineau Marine Corps și se aflau în timpul unei operațiuni de realimentare. Avioanele erau unele de vănătoare de tip F-18 și de realimentare tip C-130.

Incident aviativ! O aeronavă a ieșit de pe pistă pe un aeroport din Ucraina
În incidentul aviatic a fost implicat un avion Turkish Airlines

După ce s-au tamponat, șase militari americani au fost dați dispăruți. Ulterior, un militar a fost salvat, potrivit purtătorului dde cuvânt al Forțelor de autoapărare japoneze(SDF). Autoritățile au mobilizat 4 aeronave și trei vase pentru operațiune. Într-un comunicat Marine Corps, se arăta că militarul găsit era în apropiere de Hiroshima. ”El este examinat în prezent de autoritățile medicale competente la baza Iwakuni”, conform documentului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×