Incident aviatic deosebit de grav! Două avioane militare ale SUA s-au ciocnit, la Hiroshima

Alexandra Chivu   
in Stiri de ultima ora
06/12/2018, 09:12
Incident aviatic deosebit de grav! Două avioane militare ale SUA s-au ciocnit, la Hiroshima
După aeronavele s-au tamponat, șase militari americani erau dați dispăruți.

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Incident aviativ deosebit de grav s-a petrecut în apropierea coastelor Japonia. Acidentul s-a produs în jurul orei 02:00, ora locală. Două avioane militare ale SUA s-au ciocnit, la Hiroshima. Acestea aparțineau Marine Corps și se aflau în timpul unei operațiuni de realimentare. Avioanele implicate sunt de vânătoare de tip F-18 și de realimentare tip C-130. După acestea s-au tamponat, șase militari americani au fost dați dispăruți.

Ulterior, dintre cele șase persoane aflate la bord, un militar a fost salvat nevătămat, conform spuselor purtătorului de cuvânt al Forțelor de autoapărare japoneze(SDF), ce au mobilizat 4 aeronave și trei vase pentru operațiuni. Într-un comunicat Marine Corps, se arată că militarul care a scăpat este examinat în apropiere de Hiroshima. ”El este examinat în prezent de autorităţile medicale competente la baza Iwakuni”, se arată în document. Mai mult, este în curs o anchetă asupra circumstanțelor accidentului.

doua avioane sua s-au ciocnit la hiroshima accident aviatic
Acidentul s-a produs în jurul orei 02:00, ora locală
Închide ×