Momente de cotitură și transformări dramatice pentru unii dintre noi. Astrologul Cristina Demetrescu ne atenționează

Stefania Băcanu   
în Horoscop
11/04/2020, 14:22
Momente de cotitură și transformări dramatice pentru unii dintre noi. Astrologul Cristina Demetrescu ne atenționează
Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre perioada în care ne aflăm și a expus situațiile la care să se așteptăm

Astrologul Cristina Demetrescu atenționează asupra perioadei pe care o traversăm. Vor fi multe momente de cotitură și schimbări dramatice pentru unii dintre noi.

Racul înseamnă „Poarta de intrare a spiritelor în lume”

„Racul guvernează printre altele țara natala, casa sau locul unde cineva se simte acasă. Este zodia cea mai definitorie în ceea ce înseamnă contactul cu Vocea Interioara, cel mai „acasă” loc al nostru. Racul guvernează maternitatea și uterul mamei, prima casa în care sufletul se întrupează prin miracolul vieții. Racul înseamnă „Poarta de intrare a spiritelor în lume” , iar la polul opus, Capricornul – „Poarta lor de ieșire”.

„Cu ajutorul planetelor natale sau a celor ce tranzitează Racul, auzim clar ce avem de făcut, dacă ne facem timp să recepționăm strigătul surd, în prima instanță, din interior, apoi, poate, din ce în ce mai asurzitor al sufletului”.

„Cine se opune printr-un mental încăpățânat, refractar sau fricos direcțiilor indicate de Voce, pierde adeseori trenul sau ocazii rare de sublimare a propriului Destin”.

„Din noiembrie 2018 și până la 5 iunie 2020, Destinul fiind în Rac, aduce și revenirea acasă a pribegilor, ci nu a celor ce au o casa și o familie deja în tari străine, dar iată că mai aduce un incredibil și inedit indemn: „Stați acasă!” Aș putea să spun, că așa e scris, nu?”

„Ceea ce mulți vor obține prin a sta acasă este sănătate, însă pentru 2 luni, aceste restricții îi vor ajuta forțat pe unii să facă liniște în interiorul lor și să audă mult mai clar Vocea, răspunzând-și, astfel, la multe întrebări. Relațiile și ocupațiile profesionale vor trece ulterior prin transformări dramatice. Nici nu-i de mirare”, a scris Cristina Demetrescu pe pagina de facebook.

Perioadă de terapie pentru suflet

Faptul că suntem în izolare și că traversăm cele mai grele momente de la revoluția din ’89 încoace poate fi benefic pentru sufletul nostru, dacă știm să ne învățăm lecțiile. „Un alt aspect al Sinelui guvernat de Rac este cel definit de Carl Jung ce lega Sinele nostru de Dumnezeu și de misiunea creata pentru fiecare dintre noi”.

„Carl Jung era de părere ca doar prin Vocea Interioara simțim Divinul, ci nu prin influentele ce vin de la rude, prieteni, societate, modă, dar…. și Religie. Religia este un minunat mijlocitor, eu mă consider un practicant ortodox, dar nu mai merg la biserică de două săptămâni”.

„Este unul dintre cele mai delicate momente, chiar un moment de cotitură al omenirii, în care Sinele ne poate salva. Sinele poate fi uneori mai presus de Religie, chiar dacă știm cu toții ca Religia spune ca trebuie sa ne spovedim și sa ne împărtășim, la ortodoxism, chiar cu aceeași linguriță”.

Stați acasă și rugați-vă!

Au trecut trei săptămâni de izolare și mai avem până pe 5 iunie. Timp suficient pentru a reflecta, a medita și a învăța să înțelegem semnele, să ne cunoaștem experiențele și să tragem învățămintele din ele. S-ar putea să ieșim în câștig, așa cum spune și Cristina Demetrescu.

„Uneori, nu putem urma orbește ce spune Religia, pentru ca Biserica nu își poate acum asuma rolul de cercetător în materie de virusologie. „Credința te vindecă”, ce-i drept, dar de unde se cunoaște nivelul de credință al fiecărui cetățean împărtășit cu aceeași linguriță? Dar al unui copil ce nu înțelege chiar deloc credința?”

„Până pe 5 iunie, stăm acasă, gândim, ne raportăm la Sine, la Dumnezeu, ne rugăm, rămânem în credință, dar nu în ignoranță și atașamente posesive față de obiceiurile de până acum, ne iubim pe noi, controlăm impulsurile exacerbate de a rezolva cu repeziciune tot ce a fost oprit prin situațiile de forță majoră, iar sufletul nostru, nu numai, că nu va avea de pierdut, dar va ieși mult mai curat din această poveste”, a scris Cristina Demetrescu pe contul de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×