Horoscop pentru aprilie 2020. Astrologul Cristina Demetrescu, cea care a prevăzut pandemia, vine cu noi vești: „Sunt câteva planete grele care stau una peste alta”

Dan Suta   
în Horoscop
03/04/2020, 16:30
Horoscop pentru aprilie 2020. Astrologul Cristina Demetrescu, cea care a prevăzut pandemia, vine cu noi vești: „Sunt câteva planete grele care stau una peste alta”
Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile pentru toată luna aprilie. Sursa foto: captură Antena 3

Cel mai nou horoscop pentru luna aprilie 2020 este oferit de astrologul Cristina Demetrescu, cea care a prevăzut că în luna aprilie urma să se întâmple ceva neplăcut la scară mondială.

Horoscop realizat de Cristina Demetrescu pentru luna aprilie. Ce spune astrologul care a prevăzut pandemia

Aceasta a vorbit la Teo Show, la Kanal D, despre situația prin care trecem și a făcut, totodată, previziuni pentru fiecare zodie.

„Mă aștept să ieșim din situație pe la jumătatea lunii mai. Sunt câteva planete grele care stau una peste alta și schimbă lucrurile. Eradicarea eradicărilor începe în 2021 și se încheie în 2022 în decembrie. Probabil se vor face multe de aici înainte”, a spus Cristina Demetrescu la Teo Show.

Taurii au frici și insomnii, Leii plâng după banii pierduți

„Structuri astrale grele au mai fost. Cea care este acum a fost în urmă cu aproape 40 de ani. Cei care sunt născuți în 1981-1982 au mai avut structura Jupiter-Pluto-Saturn, lucru pe care l-am văzut și la Revoluția din 1989. Când se strâng aceste planete se întâmplă lucruri. Au mai tot fost astfel de eveniment. La Jupiter, care vine o dată la 12-18 ani, este cea mai grea karmă”, a spus Demetrescu.

Berbecul îl are pe Lilith în astrogramă. Are stări schimbătoare și va avea parte de schimbări neplăcute până în luna octombrie.

Taurul are câteva griji, frici, insomnii. Trebuie să fie atent și la problemele de sănătate. Venus este pe Casa Banilor și va rămâne acolo, deci are noroc financiar.

Nativul Gemeni se simte singur, fără contacte și lipsit de ajutor. Are nevoie de mai multă susținere. Se redescoperă. Venus, micul noroc, va intra în curând în Gemeni.

Racul poate avea câteva probleme cu autoritățile. Trebuie să fie atent să nu încalce legea. Trebuie să obțină anumite lucruri, dar se va liniști.

Leul are o singură restricție: să nu facă drumuri lungi. Va plânge după niște bani puși deoparte pentru vacanțe, dar asta-i situația.

Fecioara are probleme cu banii. Apar cheltuieli neprevăzute și nu e foarte pregătită pentru asta. Va avea parte de surprize din punct de vedere profesional și va fi bine. Trebuie să scape de niște chestiuni din trecut legate de iubire.

Balanța se confruntă cu anumite nedreptăți, dușmănii, se simte nedreptățită în anumite situații. Termină o epocă mai grea și se apropie mai mult de ideologiile ei.

Scorpionul trebuie să fie atent la sănătate. Este supărăcios, dar va profita financiar de pe urma anumitor frecușuri de la locul de muncă.

Săgetătorul trebuie să fie atent mai mult la planul sentimental, la relațiile cu copiii.

Capricornul are probleme în zona casei, a locuinței. Experimentează un anumit stres în zona domestică.

Vărsătorul nu e bine să plece la drum, nici măcar la drumuri scurte. S-ar putea să primească amenzi. Stă mai bine în plan sentimental.

Nativul Pești trebuie să-și drămuiască mai bine banii. Poate face câteva amenajări acasă. Își redescoperă anumite abilități legate de lucrurile practice. Poate solicita ajutorul celor din jur, prietenilor. Își poate oferi ajutorul și singur și se poate ocupa de demersuri filantropice.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×