Horoscop aprilie 2020. Zodiile care vor avea ghinion în a doua lună de primăvară

Alexa Serdan   
în Horoscop
01/04/2020, 08:08
Horoscop aprilie 2020. Zodiile care vor avea ghinion în a doua lună de primăvară
Horoscop aprilie 2020. Care sunt cele 3 zodii care au ghinion. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au aflat care sunt zodiile urmărite de ghinion în luna aprilie. Potrivit acestora nativii născuți în Balanță, Scorpion și Pești au de trecut prin numeroase obstacole și stări de negativism, lăsându-se uneori copleșiți de situație.

Horoscop aprilie 2020. Care sunt cele 3 zodii care au ghinion

Balanță

Luna aceasta vei întâmpina multe piedici în domeniul afacerilor și finanțelor. Înainte de a investi puținele economii pe care le mai ai în cont, consultă-te cu persoanele dragi. Nici în relația cu partenerul de viață nu stai prea roz pentru că certurile și discuțiile contradictorii par că nu se mai termină.

Îți asumi riscuri inutile care duc la greșeli ce nu mai pot fi reparate. Dorința ta de a controla totul în jur se transformă treptat într-o situație din care nu mai găsești ușița de scăpare.

Scorpion

Meticulozitatea s-ar putea să fie văzută ca un defect pentru oamenii din jur. Ești mult prea autoritar, lucru care nu-i mulțumește pe oamenii cu care intri în contact și care reușesc să te îndepărteze tot mai mult. Într-un final vei descoperi că ești singur și nu vei avea cui să-i spui o vorbă.

Nu stai prea bine nici la capitolul finanțe. Ai cheltuit ultimii bani pe un lucru inutil care a ajuns să fie aruncat prin casă. La servici ești privit ca o piedică și nu este exclus să fii propus să fii dat afară.

Pești

În aprilie te lași copleșit de latura ta întunecată și scoți la suprafață toate defectele. Ești nesigur pe relația amoroasă și pe locul de muncă, motiv pentru care reușești să strici și puținele lucruri bune de până acum. Simți nevoia să deții monopolul absolut, dar asta nu se poate și vei înțelege cam târziu.

Ai de trecut numeroase obstacole legat de viața personală, dar nu toate se vor termina cu bine. Fii mai atent la sănătate și la alimentație pentru că organismul dă semne de oboseală. Încearcă să eviți conflictele și lasă mai mult de la tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×