Horoscop aprilie 2020. Două zodii dau lovitura vieţii. Ele vor fi răsfăţatele lunii

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
29/03/2020, 10:44
Horoscop aprilie 2020. Două zodii dau lovitura vieţii. Ele vor fi răsfăţatele lunii
Cele trei puteri divine ale zodiacului Sursa foto: profimediaimages.ro

ŞTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul pentru luna aprilie 2020. Potrivit astrologilor, două zodii dau lovitura vieţii în luna ce va debuta în câteva zile. Ele vor fi răsfăţatele lunii aprilie. Este vorba despre balanţe şi gemeni.

Horoscop aprilie 2020. Balanţele şi gemenii dau lovitura vieţii

Berbec

Începeţi luna aprilie cu stângul. De abia a trecut ziua de salariu că aţi cheltuit deja toţi banii, iar acum sunteţi nevoit să vă împrumutaţi. Trebuie să finalizaţi un proiect amplu pe care l-aţi început. Astrologii vă sfătuiesc să fiţi mai cumpătaţi

Taur

Taurii vor avea o lună aprilie neliniştită. Sunt agitaţi şi supăraţi pentră că se apropie sărbătorile Pascale şi le vor petrece singuri. Partenerul este blocat în străinătate, la fel ca şi cele câteva rude pe care le aşteptaţi acasă şi nu mai pot veni în ţară. O să fie primul Paşte pe care îl petreceţi în acest fel. Noroc că vă puteţi vedea gratis la telefon cu persoanele dragi.

Gemeni

Banii vor curge din toate direcţiile peste dumneavoastră în luna aprilie 2020. Nu aţi făcut nimic în acest sens, nu aveţi niciun proiect, dar cu toate astea astrologii spun că vă veţi aranja pentru întreaga viaţă, luna viitoare. Totul vine de sus, nimic nu se face fără protecţie Divină.

Rac

Racii trec târâş grăpiş peste luna aprilie 2020. Este cea mai proastă perioadă pe care au trăit-o. Totul din cauza contextului cauzat de epidemia de coronavirus. Astrologii spun să aveţi mare grijă, pentru că se văd ceva probleme în casa sănătăţii. Contactaţi medicul să vedeţi ce este de făcut.

Leu

Leii au parte de o lună normală, atât cât permite situaţia în care ne aflăm. Stat mult acasă, cu lucrul de la domiciliu şi mici ieşiri până la magazin. Sunteţi dezamăgiţi pentru că aveaţi cumpărate vacanţe de Paşte în ţară, alături de mai mulţi prieteni, la o pensiune frumoasă la munte.

Fecioară

Fecioarele trebui să îşi facă ordine în viaţă. Se nimereşte luna aprilie pentru această „curîţenie” de primăvară. Tăiaţi de pe listă mai mulţi prieteni, dar şi pe actualul partener. V-au dezamăgit şi nu meritaţi aşa ceva. Astrologii spun că o sa aveţi o viaţă liniştită fără aceste persoane.

Balanţă

Balanţele schimbă locul de muncă. Mutarea este de bun augur. Vă place mai mult viitorul loc de muncă, munciţi de plăcere, mai ales că şi remuneraţia este mai bună. Pe plan sentimental staţi foarte bine. Sunteţi iubit, iubire pe care o întoarceţi înzecit partenerului. Astrologii văd o lună plină de izbânde pentru balanţe.

Scorpion

Scorpionii sunt cum bate vântul. Vă lăsaţi influenţaţi de tot felul depersoane care au tot felul de idei. Unii mai sunt răi şi intenţionat. Stop. Luaţi-vă viaţa în propriile mâini, pentru că altfel riscaţi să ajugeţi vai de capul dumneavoastră. Gândiţi singur pentru viaţa şi viitorul dumneavoastră.

Săgetător

Săgetătorii sunt profund dezamăgiţi că trebuie să îşi amâne nunta. Trebui să vorbească cu firmele ce le angajaseră pentru eveniment. Astrologii spun că se prea poate să pierdeţi o parte din banii pe care i-aţi plătit ca avans.

Capricorn

Capricornii se îndrăgostesc luna viitoare. Aprilie vine cu marea drafoste pentru aceşti nativi. N-o să vă vină să credeţi că soarta va scos în cale un aşa partener, dezamăgiţi fiind de relaţiile anterioare. Astrologii spun că urmează şi alte lucuru beneficie în aprilie.

Vărăstor

Vărăsătorii vor da de pagubă în aprilie. Pierdeţi o bijuterie, vi se strică maşina sau ceva de valoare de prin casă. Orice ar fi ieşiţi în pagubă. Astrologii spun să nu vă faceţi griji. Casa sănătăţii pare perfectă, deci veţi fi sănătoşi. Asta este tot ce contează, mai ales într-o perioadă aşa de agitată cum se regăseşte acum în toată lumea.

Peşti

Nativii din peşti ar trebui să aibă grijă la cletuieli. Nu mai cumpăraţi aiureli. Ţineţi de bani, pentru că astrologii au veşti proaste. Se poate să rămâneţi fără loc de muncă luna viitoare. Ţinând cont de contextul actual cu greu veţi reuşi să găsiţi un nou job.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×