Horoscop aprilie 2020. Zodiile care vor avea noroc cu carul în această lună

Dan Suta   
în Horoscop
31/03/2020, 12:07
Horoscop aprilie 2020. Zodiile care vor avea noroc cu carul în această lună
Horoscop aprilie 2020. Zodiile și norocul. Sursa foto: pixabay.com

Horoscop aprilie 2020: 4 zodii vor avea parte de un noroc nesperat în această lună, care debutează într-o zi de miercuri. Luna păcălelilor, cum mai esti numită în popor, va aduce schimbări importante pentru 4 nativi.

Horoscop aprilie 2020: Cele 4 zodii care vor avea noroc cu carul

Horoscop aprilie 2020 pentru Zodia Fecioară: Această zodie continuă să fie, cumva, sub protecție divină și în această lună. Orice i se întâmplă reușește să se transforme în ceva pozitiv, căci nativul are suficientă inteligență să nu se lase afectat chiar și de cele mai rele coșmaruri.

Perioada 10-20 aprilie va fi una bună din punct de vedere financiar. Fecioara va avea ocazia să economisească bani, se gândește la investiții interesante pe timp de criză. Îi merge mintea brici!

Capricornii sunt de neoprit, Vărsătorii își revin sentimental

Zodia Săgetător: A tot tras în primele trei luni ale anului și abia de acum se vor vedea efectele. Săgetătorul e pus în ipostaze noi, unii dintre cei născuți în această zodie chiar în funcții de conducere.

Cea mai favorabilă perioadă din punct de vedere profesional va fi cuprinsă între 22 și 28 aprilie, când vor semna contracte importante.

Horoscop aprilie 2020 pentru Zodia Capricorn: Capricornul continuă să fie la fel de ambițios cum îl știm. Reușește să își stabilească noi țeluri, pe lângă scopurile pe care deja le-a atins unul câte unul.

Și din punct de vedere sentimental este o perioadă bună, asta dacă ne uităm pe harta astrologică, mai ales în intervalul 16-23 aprilie.

Zodia Vărsător: Anul a început cu dificultate și, iată, după trei luni, poate să se bucure și el de ceva bun. Va intra în contact cu tot felul de persoane importante și va obține câteva succese deloc de neglijat.

Pe plan amoros, se rezolvă toate problemele care au stat ca o piatră de moară atârnată de inima lor. Perioada cea mai bună a lunii este cuprinsă între 15 și 20 aprilie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×