Horoscop lunar aprilie 2020, integral pentru fiecare zodie. Berbecii dau de belele, Capricornii se îmbogățesc

Dan Suta   
în Horoscop
30/03/2020, 12:07
Horoscop lunar aprilie 2020, integral pentru fiecare zodie. Berbecii dau de belele, Capricornii se îmbogățesc
Horoscop aprilie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Horoscop lunar aprilie 2020: Cea de-a patra lună a anului 2020 vine cu surprize pentru aproape toate zodiile. Unele o vor lua de la zero, altele vor continua cu succes pe drumul început.

Horoscop lunar aprilie 2020, zodie cu zodie

Berbecii vor avea probleme în special în a doua jumătate a lunii pentru că își dau seama că lucrurile despre care știau că le poate aduce succesul nu mai sunt valabile. Au susținere din partea familiei, iar persoana iubită îi va ajuta să privească lucrurile cu mai mult optimism.

Taurii sunt cei mai muncitori în această lună. Se vor afla la controlul tuturor butoanelor. Asta le poate aduce și toate oalele sparte în capul lor, însă determinarea cu care acționează le va oferi mai degrabă lucruri bune.

Capricornii au bani, Peștii au remușcări

Gemenii se vor afla într-o degringoladă emoțională mai ales după 20 aprilie, când o serie de fenomene astrologice vor acționa ca o barieră în fața instinctelor lor.

Racii sunt cei mai buni la organizare, la a face planuri, însă în aprilie trebuie să lucreze mai mult la planul vieții lor. Acolo au multe de îmbunătățit.

Prima parte a lunii este dezastruoasă pentru Lei la toate capitolele, însă de prin 16, 17 sau chiar 18 aprilie lucrurile intră pe făgașul normal.

Fecioarele se reinventează și în luna aprilie. Se adaptează din mers schimbărilor și dau dovadă că se descurcă atât în cele mai dificile situații, cât și în cele mai ușoare.

Balanțele continuă să se preocupe excesiv de sănătatea celor din jur, dar își vor da seama cât de mult exagerează, căci sosesc niște rezultate care îi bucură.

Scorpionilor li se arată pisica. Dacă nu își cer scuze pentru anumite greșeli făcute, până la jumătatea lui aprilie, consecințele ar putea fi destul de dureroase.

Săgetătorii sunt injectați cu energie pozitivă. Au o lună bună, au o perioadă în care sunt liniștiți, își văd de treabă și capătă imunitate la răutățile celor din jur.

Capricornii sunt cei la care puteți apela în luna aprilie dacă rămâneți cu buzunarele goale, pentru că ei sunt cei care vor face cei mai mulți bani.

Vărsătorii își dau reset. Vor să o ia de la zero atât pe plan profesional cât și pe plan amoros și s-ar putea să le iasă de data asta.

Peștii rezolvă niște conflicte cu anumite rude și își dau seama cât de rău intenționați au fost de cele mai multe ori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×