Horoscop karmic pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020. Zodiile de foc trec prin momente complicate

Dan Suta   
în Horoscop
30/03/2020, 09:26
Horoscop karmic pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020. Zodiile de foc trec prin momente complicate
Horoscop karmic pentru săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți prezintă cel mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 30 martie – 5 aprilie 2020, când multe ape se vor învolbura mai ales pentru zodiile de foc și de apă.

Horoscop karmic pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020: săptămâna regretelor tardive

Zodiile de foc: Berbecii vor fi puși în fața unor noi examene din punct de vedere sentimental și vor fi nevoiți să facă față provocărilor, să împace viața de cuplu cu munca.

Leii și Săgetătorii în schimb își dau seama că nu au făcut suficient ori că au făcut prost ce au făcut până acum.

Fecioarele ating zen-ul, Capricornii au de rezolvat tot felul de probleme

Zodiile de apă: Racii sunt cel mai bine poziționați săptămâna aceasta, în sensul că tot efortul pe care l-au depus până acum pentru a le fi respectată imaginea va fi răsplătit.

Scorpionii trec de la o stare la alta. Miercuri după amiaza vor primi o veste care îi va debusola, chiar din străinătate.

Peștii își asumă angajamente noi. Vor să își ceară iertare public, poate chiar în fața rudelor pe care le-a supărat și promit să își schimbe atitudinea.

Zodiile de aer: Gemenii continuă în nota obișnuită. Astăzi spun una, mâine fac alta. Astăzi te ceartă pentru ceva ce nu ai făcut, deși ieri îți spuneau să faci exact așa. Este tipic lor.

Balanțele se preocupă exagerat de mult pentru sănătatea celor din jur, iar boala de care nu mai scapă deloc este ipohondria.

Vărsătorii sunt într-o perioadă confuză a vieții lor. Nu mai știu ce vor din punct de vedere sentimental, și nici profesional.

Zodiile de pământ: Taurii se gândesc la perioada de după pandemie. Își fac planuri, visează departe.

Capricornii sunt puși în fața unor decizii dificil de gestionat, însă au acea sclipire de moment pentru a descâlci tot.

Fecioarele își fac ordine în gânduri, în sfârșit. Își dau seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ele și ating acea stare de zen pe care nu au mai avut-o în ultima vreme.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×