Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2020. Ghinion teribil în iubire pentru o zodie. Află un adevăr dureros

Alexa Serdan   
în Horoscop
29/03/2020, 15:50
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2020. Ghinion teribil în iubire pentru o zodie. Află un adevăr dureros
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2020. Ghinion teribil în iubire pentru o zodie. Află un adevăr dureros. Sursa foto: pixabay.com

Aprilie se apropie cu pași repezi, iar astrologii au pregătit horoscopul dragostei pentru cele 12 semne zodiacale. Potrivit astrelor una dintre zodii va suferi enorm din iubire, în timp ce alte zodii au parte de lucruri frumoase și armonie în relația de cuplu.

Horoscopul iubirii pentru cele 12 zodii în luna aprilie

Berbec

Primăvara este sezonul renașterii și al iubirii și această zodie află din plin ce înseamnă să fii admirat și apreciat de persoana iubită. Inspirația și creativitatea ies la suprafață, fapt care îți oferă un mare succes în relația cu partenerul de viață.

Taur

Ai parte de câteva discuții contradictorii cu partenerul de viață care s-ar putea să-ți dea peste cap planurile. Ies la suprafață unele secrete care te fac să-ți pierzi cumpătul și să vezi verde în fața ochilor. Dacă nu reușești să te calmezi relația de iubire se va încheia mai repede decât te-ai fi așteptat.

Gemeni

A venit momentul să-ți pui ordine în gânduri și în relația cu partenerul de viață. Nu mai merge cu jumătăți de măsură, trebuie să alegi partea pe care o preferi. Nu mai lăsa ca lucrurile să vină de la sine, ia atitudine și pune repede piciorul în prag.

Rac

Ești foarte încântat de persoana de lângă tine, mai ales că vă completați reciproc. Ai găsit în partenerul de viața exact persoana pe care ai căutat-o întreaga viața. Aveți aceleași pasiuni și planuri de viitor, nu îl lăsa să-ți scape printre degete.

Leu

Timpul petrecut alături de sufletul tău pereche îți dă posibilitatea să descoperi cât de multe lucruri aveți în comun. Profită de această perioadă pentru a lega și mai mult relația de iubire. Nu este exclus să treceți la nivelul următor, mutatul împreună sau de ce, căsătoria.

Fecioară

Lasă de-o parte negativismul și treci peste supărările din trecut. Partenerul de viață îți este alături și te susține în tot ceea ce vrei să faci. Vezi partea plină a paharului și bucură-te de clipele frumoase care-ți ies în cale. Va veni și ziua în care totul va fi dat uitării.

Balanță

Renunță la relația de cuplu dacă te simți constrâng și persecutat zilnic. Nu are rost să mergi mai departe alături de o persoană care te discreditează la orice pas și care nu are o părere bună despre tine. Soarele va răsări curând pe strada ta, mai ai puțină răbdare.

Scorpion

Vorbește deschis despre lucrurile care te deranjează în relația de iubire. Deschide-ți sufletul și spune tot ce simți față de partenerul de viață. Până nu vei conștientiza că adevărul te eliberează, nu vei ajunge să iubești și să fii iubit în aceeași măsură.

Săgetător

Reconstruiește și reconsolidează relația de dragoste pentru că se anunță o lună perfectă pentru tine. Încetează să te mai plângi legat de partenerul de viață și asumă-ți promisiunile pe care le faci. Nu te descuraja și încearcă să treci peste micile neplăceri ale vieții cu capul sus.

Capricorn

Simți nevoia de mai multă afecțiune și romantism. Dacă nu spui ce ai pe suflet jumătatea ta nu va știi niciodată ce te deranjează. Fii deschis și sincer cu tine, în primul rând, și mai apoi cu sufletul tău pereche. Ai șansa să te eliberezi și să construiești relația pe care ți-o dorești.

Vărsător

Rănile din trecut încep să se vindece ușor-ușor. În cele din urmă vei reuși să dai pagina și să-ți scrii propria poveste de dragoste. Nu-ți mai pune piedici și încearcă să-ți construiești viitorul alături de partenerul de viață care te va ajuta să depășești toate momentele dificile.

Pești

Nu mai filtra cu oricine îți ies în cale pentru că nu vei reuși prea curând să-ți întâlnești sufletul pereche. Scapă de ideile negative și lasă mai mult de la tine. Sunt multe de pus la punct în relația de cuplu, ai răbdare și nu da cu piciorul persoanelor dragi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×