Horoscop pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie, cu Mariana Cojocaru. Berbecul trece printr-o perioadă foarte grea

Bogdan Solomon   
în Horoscop
29/03/2020, 14:00
Horoscop pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie, cu Mariana Cojocaru. Berbecul trece printr-o perioadă foarte grea
Mariana Cojocaru aduce horoscopul săptămânii 29 martie - 4 aprilie. Sursa foto: click.ro

Mariana Cojocaru îți aduce noile sale predicții, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. În săptămâna 29 martie – 4 aprilie ai parte de provocări dificile, mai ales în ceea ce privește starea de sănătate, așa că tratează cu mare seriozitate orice semnal îți transmite organismul.

Horoscopul Marianei Cojocaru. Săptămâna 29 martie – 4 aprilie vine cu probleme grave pentru Berbec

Dacă te numeri printre nativii din zodia Berbec, ar trebui să iei în considerare o vizită la medicul de familie. Nu de alta, dar problemele pe care le-ai tot amânat în ultima vreme riscă să se agraveze pe zi ce trece.

În cazul în care ești născut sub semnul Racului, va trebui să te pregătești pentru o serie de încercări dificile în această săptămână, mai ales pe plan sentimental. Cunoscutul astrolog te îndeamnă să-ți păstrezi, totuși, calmul, pentru că doar așa le vei putea depăși în scurt timp. În plus, dragostea nu poate să-ți ocupe chiar tot timpul.

  Berbec

Alinierea planetelor Soare-Malefica Lilith și Kiron face ca Marte, patronul astral al acestei zodii, să intre în Vărsător și să producă o serie de ravagii în plan organic. Te poți aștepta să apară probleme de sănătate grave, în special dacă ai fost diagnosticat cu cancer. Așadar, mare atenție pentru că urmează o săptămână foarte grea.

Taur

În aceste zile, va fi vizată sănătatea și cariera profesională. Trebuie să știi că vei avea nevoie de sfaturi și protecție, venite în special din partea familiei. Vei fi într-un mare impas în dragoste, dar și în relația cu cei din jur.

Gemeni

Urmează o săptămână de foc, indiferent în ce loc de pe Pământ te afli! Orice se poate întâmpla, deci fii pregătit și pentru eventuale modificări chiar și în cele mai bine conturate planificări, pentru că viitorul se schimbă continuu.

Rac

Vei avea numai bătăi de cap! Nu vei putea să găsești soluții la multitudinea de probleme neînțelese în dragoste, familie, sănătate sau carieră, toate survenite pe fondul alinierii planetelor din zodia Berbecului. Păstrează-ți calmul dacă vrei să treci cu bine peste ele.

Leu

În această săptămână, vei resimți din plin efectele negative ale Maleficii Lilith în ceea ce privește sănătatea, dragostea, profesia, dar și situația financiară (tranzacții, credite). Ar fi bine să dai dovadă de multă prudență!

Fecioară

Este posibil ca în dragoste să dai piept cu greutăți de netrecut. Nu este o perioadă propice reușitelor, te vei confrunta cu o stare de antipatie și respingere în relația de cuplu.

Balanță

Nu ești în apele tale, trăiești aceste zile în mare tensiune, ceea ce-ți blochează înțelegerea anumitor probleme și soluționarea lor. Astfel, va fi afectată negativ atât relația cu partenerii de afaceri, cât și cu partenerul de viață. Conjuncția Soarelui cu Lilith va putea produce: cumpene, dispute, divorț.

Scorpion

Fii pregătit pentru răsturnări majore în viața personală ce țin de carieră, dragoste sau sănătate. Nu trebuie ca acestea să te destabilizeze complet!

Săgetător

Urăști să te desparți, însă este foarte puțin probabil să treci peste această săptămână cu relația intactă. Vor ieși la suprafață problemele de incompatibilitate și vor crea tensiune între tine și partenerul tău. Salvarea relației pare o luptă descendentă.

Capricorn

Nu spune hop, până nu sari! Crezi că ai scăpat de perioada de blocaj, te înșeli amarnic deoarece alinierea de planete din zodia Berbec îți va da fiori: coronavirus, crime, dispute aprinse în familie, trădări în cuplu, etc.

Vărsător

Ești la o răscruce existențială, în ceea ce privește sănătatea sau cariera. În acest moment ai nevoie mai mult ca niciodată de suportul prietenilor și al familiei.

Pești

Intrarea lui Marte în Vărsător îți aduce o neliniște interioară ce îți poate declanșa numeroase probleme de sănătate ori în dragoste. Nici cariera nu va fi ocolită. Vei trece prin cel puțin două momente dificile în această săptămână.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×