Horoscopul iubirii pentru anul 2020! Nativul Pești va primi iubirea pe care o merită

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
23/12/2019, 21:15
Horoscopul iubirii pentru anul 2020! Nativul Pești va primi iubirea pe care o merită
Așa arată horoscopul iubirii în 2020 pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: publika.md

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul iubirii în anul 2020! Astfel, poți afla din rândurile de mai jos ce ți-au pregătit astrele din punct de vedere sentimental în anul care vine. Vei primi iubirea de care ai nevoie anul acesta? Vei întâlni marea iubire în anul 2020?

Așa arată horoscopul iubirii în 2020 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec se așteaptă la mai mult de la partenerul de viață, în 2020. Îi cresc mult așteptările, iar mulți vor fi dezamăgiți. Pentru nativii singuri se anunță vremuri bune. Aceștia au șanse reale să găsească partenerul de viață la care visează de atâta timp.

Taur

Nativul Taur are parte de multă iubire în anul 2020. Partenerul de viață îi va face viața mai frumoasă, iar iubirea lor va fi ca un etalon printre cunoscuți. Spre finalul anului însă apar mici probleme dar totul se va regla cu mai multă comunicare.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor au parte de iubire șianul acesta. Spre final însăapar unele probleme, când partenerul de viață este posibil să se simtă neglijat. Veți petrece mai mult timp cu el, iar situația va reveni la normal.

Rac

Racii care sunt într-o relație vor continua să-și iubească partenerul de viață. Împreună vor porno în noi aventuri, excursii și călătorii. Totul se va sedimenta și se va transforma în adevărate sentimente. Nativii singuri vor avea doar aventuri, anul acesta.

Leu

Anul 2020 vine cu schimbări pentru nativul Rac. Aceștia ar putea dori o schimbare și s-ar putea reorienta spre noi orizonturi, la care să plece singur în călătorie. Își pot schimba partenerul de viață și așa pot ajunge la o nouă iubire pasională.

Fecioara

Nativul Fecioară începe să vadă anul acesta ce înseamnă cu adevărat pentru el/ea partenerul de viață. Realizează că nu pote continua fără el și nu poate sta departe mai mult de o zi. Chiar și în acea zi în care vor sta despărțiți va dura parcă o veșnicie.

Balanță

Viața amoroasă a balanșșei se va stabiliza, în anul 2020. Fie că ești deja într-o relație, sau ești singur, anul acesta totulș se va clarifica pentru tine. Te vei îndrăgosti nebunește și sunt șanse de căsătorie. Vei realiza că viața în doi este o binecuvântare de care vei avea și tu parte.

Scorpion

Nativul Scorpion va face pace în 2020 cu partenerul de viață, dacă s-au ciondănit până acum. Totul intră pe un făgaș normal și pentru cei care au fost singuri. Vor întâlni o persoană foarte interesantă, fără de care nu se vor simți compleți.

Săgetător

Nativul Săgetător își va consolida relația în care se află acum. Va prinde mai multă încredere în sine și va începe să viseze împreună cu partenerul de viață la planuri care să îi includă pe amândoi.

Capricorn

Vei avea un an bun din punct de vedere sentimental. Dacă ai trăit departe de partenerul tău, lucrurile se vor schimba în bine. Dacă ești singur, vei cunoaște acea persoană specială.

Vărsător

Nativul Vărsător se lasă influențat de zvonurile auzite și îndoiala îi intră în suflet, legat de partenerul de viață. Trebuie să ai o discuție serioasă și sp vezi dacă mai aveți aceeași planuri împreună. Este posibil să îți îndrepți atenția spre altcineva.

Pești

Nativul pești va avea un an foarte bun, din punct de vedere sentimental. Va fi tratat cu respectul pe care îl merită și va fi înconjurat de iubire din partea partenerului de viață. Este posibil ca în acest an familia să se înmulțească!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×