Momente cumplite la căpătâiul Cristinei Țopescu! Mama jurnalistei a fost scoasă pe brațe

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 19:50
Momente cumplite la căpătâiul Cristinei Țopescu! Mama jurnalistei a fost scoasă pe brațe
Mama Cristinei Țopescu, scoasă pe brațe din crematoriu. Sursa foto: a1.ro

Cristina Țopescu a fost condusă astăzi pe ultimul drum, iar la căpătâiul său a stat mama ei. Femeia suferă enorm după moartea fiicei sale și chiar a avut nevoie de ajutor de la cei prezenți, deoarece i s-a făcut rău.

Mama Cristinei Țopescu, scoasă pe brațe din crematoriu

Cei care au cunoscut-o pe Cristina Țopescu au fost alături de ea pentru ultima dată. Au condus-o pe jurnalistă la crematoriu, acolo unde trupul ei a fost transformat în cenusă.

Zeci de prieteni i-au fost acum alături, printre care Andreea Berecleanu și Ștefan Bănică Jr, cel cu care a avut o relație în urmă cu mult timp, dar care nu a uitat-o nici până în ziua de azi.

Prietenii și-au luat adio de la Cristina Țopescu

Andreea Berecleanu a stat lângă mama Cristinei Țopescu și a ajutat-o atunci când femeii i s-a făcut rău. Vizibil îndurerată, aceasta a avut nevoie de ajutorul Andreei Berecleanu pentru a ajunge în incinta crematoriului. A fost purtată pe brațe până în interior, acolo unde se afla trupul neînsuflețit al fiicei ei.

Andreea Țopescu a murit singură, în casa închiriată de ea în Tunari, acolo unde locuia cu câinii săi, cei care au iubit-o cu adevărat și care și-ar fi dat și viața pentru ea.

Cea care s-a sesizat a fost o vecină, care nu a mai văzut-o de ceva timp pe vedetă, așa că a sunat la 112, unde a alertat autoritățile. Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost găsit la două săptămâni de la deces. A fost găsită moartă în pat, în pijamale.

Doi dintre câinii săi au fost găsiți morți și ei, lângă patul stăpânei lor. Alți trei câini au fost găsiți de autorități în curtea casei. Aceștia au fost luați de o asociație de protecție a animalelor, cu care Cristina Țopescu colabora de ani buni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×