Moarte suspectă în Dâmbovița! Fost militar în Irak, găsit într-o baltă de sânge

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 08:52
Moarte suspectă în Dâmbovița! Fost militar în Irak, găsit într-o baltă de sânge GALERIE FOTO
Bărbatul a fost în Irak în calitate de militar al Armatei Române. Sursa foto + facebook

Moarte suspectă în Dâmbovița acolo unde un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit la parterul unui bloc, într-o baltă de sânge. Un vecin a făcut șocanta descoperire și tot el a fost cel care a sunat la numărul de urgență, 112 și a anunțat totul. Din păcate, rănit grav, bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici, în ciuda manevrelor de resuscitare. Cazul a fost preluat acum de polițiști care încearcă să afle cu exactitate ce anume s-a petrecut.

Moarte suspectă în Dâmbovița!

Bărbatul, tatăl a doi copii adolescenți, era divorțat de trei ani. Se știe că acesta locuia singur după ce și-a cumpărat un apartament în Doicești, județul Dâmbovița. Fosta soție, Andreea Dorobanțu era șocată și ea de cele întâmplate și crede că acesta ar fi putut avea un accident. „Am înțeles că nu avea un bocanc în picior, cumva să fi călcat pe siret și să fi căzut. Fiind și băut, de pe balustradă aia, că e foarte mică balustradă aia.

E un pericol balustradă aia”, a spus femeia. „Nu știu, nu pot să îmi dau seama. Nu s-a certat cu nimeni”, a zis și un vecin al bărbatului. La fața locului a fost chemat și un echipaj de la ambulanță. Mai mulți apropiați ai bărbatului au transmis că acesta avea o situație financiară bună și nu ar fi avut dușmani sau probleme care să îl fi împins la un gest necugetat. „El a fost plecat în Irak.

Fost militar în Irak, găsit într-o baltă de sânge

Lua salariu 1800 de dolari și salariu în țară. A venit cu 10.000 de dolari, și-a cumpărat garsonieră. Mai rămăsese, avea bani”. Cel mai probabil, spun anchetatorii, bărbatul ar fi avut parte de o moarte accidentală. Însă, în urmă necropsiei, urmează să se stabilească exact ce i-a cauzat decesul. „La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje printre care și o ambulanță de tip SMURD.

Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Polițiștii vor cerceta acum cazul pentru a afla ce s-a întâmplat ”, au transmis reprezentanți IPJ Dâmbovița

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×