Bărbat împușcat de un polițist în Prahova! Agentul ar fi fost, inițial, atacat lângă o secție de votare

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 22:30
Bărbat împușcat de un polițist în Prahova! Agentul ar fi fost, inițial, atacat lângă o secție de votare GALERIE FOTO
Polițistul l-a rănit pe un bărbat în picior. Sursa foto - facebook

Un bărbat a fost împușcat de un polițist în județul Prahova, lângă o secție de votare! Astfel, conform unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit în apropierea unei secţii de votare din localitatea Drăgăneasa. Trebuie specificat că aceleaşi surse au precizat însă că incidentul nu ar avea legătură cu procesul electoral.  În timpul intervenţiei, unul dintre scandalagii ar fi agresat un poliţist.

Bărbat împușcat de un polițist în Prahova!

Agentul nu a ezitat o clipă și a ales să tragă cu arma. Bărbatul a fost împuşcat în picior. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei Prahova, care anchetează incidentul. „Am fost alertați cu privire la un incident care s-a petrecut pe raza localității Drăgăneasa din județul Prahova.

Mai mulți martori au sunat la numărul de urgență, 112 pentru a ne anunța avenimentul. Inclusivul polițistul în culpă și-a anunțat superiorii cu privire la cele întâmplate. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe ehcipaje.

Agentul ar fi fost, inițial, atacat

Într-adevăr am găsit o victimă care prezenta o plagă prin împușcare în picior. Echipele medicale l-au preluat imediat pe acesta și i-au acordat primul ajutor. Conform informațiilor oferite chiar de polițist, acesta a încercat să aplaneze un conflict, dar a sfârșit prin a fi atacat de un individ.

Agentul de ordine a tras cu arma din dotare observând că situația poate degenera. Rănitul a fost preluat de doctori și transportat la cea mai apropiată unitate medicală, au transmis reprezentanții IPJ Prahova

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×