Atac cu drujba la un club din Vaslui. Poliţiştii au intervenit

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 12:07
Atac cu drujba la un club din Vaslui. Poliţiştii au intervenit
Atac cu drujba la un club din Vaslui. Sursa foto: jurnalulprahovean.ro

Atac cu drujba la un club din Vaslui! Polițiștii au fost sesizați și au mers imediat la fața locului, unde au găsit un tânăr care accelera agresiv drujba în fața agenților de pază ai unui club din Vaslui! Tânărul nu s-a potolit nici când i-a văzut pe polițiști!

Atac cu drujba la un club din Vaslui

Totul a plecat de la fratele agresorului! Acesta se pare că ar fi fost dat afară din club de către agenții de pază. Tânărul dat afară a sunat la 112, unde a spus că a fost chiar agresat de către bodyguarzii clubului respectiv. La scurt timp, se pare că au sunat la 112 chiar bodyguarzii respectivi, deoarece erau atacați!

Tânărul bătut de agenții de pază a mers acasă și s-a plâns fratelui mai mare. Acesta nu a stat pe gânduri și a plecat să-și răzbune fratele. A luat cu el însă și drujba familiei. Ajuns la club, acesta a pornit drujba și a începutsă-i amenințe pe bodyguarzi. Tânărul a fost arestat preventiv după ce i-a ameninţat cu o drujbă pe agenţii de pază.

Vasluianul i-a amenințat pe paznici cu drujba, însă s-a ales cu dosar penal

„Poliţiştii s-au deplasat în zonă, unde au găsit un bărbat care avea asupra lui o drujbă pornită, pe care o accelera ostentativ şi adresa ameninţări paznicilor localului. Bărbatul a fost imobilizat, deposedat de obiectul respectiv şi condus la sediul Poliţiei municipiului Vaslui.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice, purtare abuzivă, ameninţare şi folosirea fără drept de arme periculoase”, a declarat, pentru Agerpres, Bogdan Gheorghiţă. Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×