Oameni atacați de mistreț, în centrul orașului Șimleu Silvaniei, județul Sălaj. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 15:49
Oameni atacați de mistreț, în centrul orașului Șimleu Silvaniei, județul Sălaj. VIDEO GALERIE FOTO
Doi oameni au fost atacați de un mistreț, în centrul orașului Șimleu Silvaniei

Doi oameni au fost atacați de un porc mistreț în orașul Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj. Persoanele au fost transportate la spital pentru investigații medicale, iar autoritățile au gonit mistrețul în pădure.

Incidentul s-a petrecut în centrul orașului Șimleu Silvaniei, unde un porc mistreț rănit a coborât din pădure și a atacat persoanele care i-au ieșit în cale. Una dintre persoanele atacate a încercat să se adăpostească într-un magazin, dar a fost prinsă din urmă de animalul furios. A încercat să se apere cu o geantă, iar mistrețul a fugit. În cele din urmă, autoritățile au gonit animalul în pădure.

Mistrețul a fost alungat în pădure
Mistrețul a fost alungat în pădure

Doi oameni au fost atacați de un mistreț, în centrul orașului Șimleu Silvaniei

„Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 că două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost atacate de către un porc mistreţ în oraşul Şimleu Silvaniei. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai poliţiei, pompierilor, ambulanţei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea.

„Au fost aduse trei persoane care au fost mușcate de mistreț, un bărbat și o femeie. Au fost vaccinate antirabic. Potrivit protocolului în astfel de cazuri persoanele vor fi trimise la Spitalul Județean la secția boli infecțioase pentru un control mai amănunțit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului din Șimleu, Mihail Vigu.

Autoritățile au decis să împuște mistrețul, care reprezenta un pericol public, însă animalul a fugit în cele din urmă în pădure și nu a mai fost prins.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×