Scene terifiante! De ce a fost ucis cu drujba un bărbat din Timiș. Filmul crimei

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/01/2019, 21:25
Scene terifiante! De ce a fost ucis cu drujba un bărbat din Timiș. Filmul crimei
Bărbatul din Timiș a fost ucis cu drujba din cauza unei mașini defecte

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, joi, începerea urmăririi penale față de Dorin Munteanu, bărbatul în vârstă de 32 de ani care l-a ucis cu drujba pe Mihai Laiu, de 44 de ani, din satul Sânandrei, județul Timiș. Urmărirea penală se va face sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat cu premeditare și violare de domiciliu.

În cursul aceleiași zile, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, Mihaela Pop, a venit cu mai multe detalii despre caz: „Din primele cercetări efectuate în cauză rezultă indicii temeinice că, în noaptea de 30/31 ianuarie 2019, o persoană de sex masculin s-a deplasat la imobilul din localitatea Sânandrei, în care locuia victima LMC, cu scopul de a o ucide”.

Bărbatul din Timiș a fost ucis cu drujba din cauza unui automobil defect

Mihaela Pop a detaliat șocant cum s-a comis oribila crimă: „Făptuitorul a tăiat cu drujba uşa de la intrare, pătrunzând în interiorul locuinţei, unde victima se afla împreună cu cei doi copii minori. În acele momente, victima s-a trezit din somn şi a încercat să scape, fugind în grădina din spatele imobilului, însă a fost urmărită de făptuitor, care a ajuns-o din urmă şi, folosind drujba, a ucis victima tăind-o în zona gâtului”, este filmul crimei, explicat de procuror. Conform unor surse apropiate anchetei, autorul crimei care a îngrozit România este Dorin Munteanu, din județul Arad, care și-a recunoscut fapta. De menționat este faptul că victima Mihai Laiu și agresorul Dorin Munteanu se cunoșteau de mai mult timp.

Scene terifiante! De ce a fost ucis cu drujba un bărbat din Timiș. Filmul crimei
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, joi, începerea urmăririi penale față de agresor

Motivul pentru care Mihai Laiu, bărbatul din Sînandrei a fost ucis este un autoturism. Mai exact, i-ar fi vândut lui Dorin Munteanu un autoturism cu suma de 2.000 de euro. Ulterior, Munteanu a constatat că mașina are defecțiuni mari și a vrut să i-o înapoieze. Întrucât Mihai Laiu a refuzat să primească automobilul înapoi și să-i restituie banii, Munteanu l-a amenințat cu moartea în mai multe rânduri și, în cele din urmă, și-a dus amenințările la înfăptuire miercuri spre joi noaptea, în jurul orei 4:30… A fost prins de polițiști cu arma crimei, drujba, în mână, plin de sânge, pe o stradă din Sânandrei la puțin timp după comiterea omorului.

  • „O crimă este, înainte de orice, o lipsă de judecată. Iar criminalul, dacă nu judecă, nu este om. Și, în consecință, trebuie tratat ca atare. Viață pentru viață” – Honoré de Balzac
  • „Societăţile au criminalii pe care îi merită” – Horia Roman Patapievici
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×