Miză specială la Exatlon, duminică, 28 aprilie. Cosmin Cernat a dezvăluit ce îi aşteaptă pe concurenţi de Paşte

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/04/2019, 18:45
Miză specială la Exatlon, duminică, 28 aprilie. Cosmin Cernat a dezvăluit ce îi aşteaptă pe concurenţi de Paşte GALERIE FOTO
Miză specială la Exatlon, duminică, 28 aprilie

În seara de duminică, 28 aprilie, se anunță miză specială la Exatlon, emisiune difuzată pe Kanal D. Cosmin Cernat, gazda competiției sportive, a dezvăluit că pe concurenți îi așteaptă o surpriză plăcută.

Miza specială la Exatlon, duminică, 28 aprilie

În ediția precedentă, din data de 27 aprilie, meciul i-a adus pe aspirații la premiu mai aproape de apogeul concursului. Meciul a fost tensionat, cu numeroase schimbări de situație. În primele trei runde, echipele au mers ”umăr la umăr”, iar în următoarele Faimoșii au condus scorul cu o diferență de patru puncte. După ce Războinicii au observat că pierd teren, au revenit în forță și au dus meciul în decisiv. La final, s-a jucat ștafetă mixtă.

De la Războinici a intrat în luptă Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă, iar de la Faimoși au mers Costin Gheorghe și Andreea Arsine. Concurenții s-au luptat pentru vilă. Albaștrii au reușit să câștige o dată vila, astfel că pentru ei miza era extrem de mare și dorită. Mihai Berar a făcut o promisiune în fața colegilor săi și a gazdei emisiunii.

Miză specială la Exatlon, duminică, 28 aprilie. Cosmin Cernat a dezvăluit ce îi aşteaptă pe concurenţi de Paşte
De Paște, concurenții sunt așteptați cu surprize

Jocul din data de 27 aprilie l-a lăsat pe Războinicul Mihai Berar fără barbă

„Jocul de astăzi are o miză mai importantă, o miză dublă cum spuneai tu, și pentru mine. În primul rând, este vila. Vila pe care nu am câștigat-o decât o singură dată. Vrem să o câștigăm pentru toate condițiile. Iar eu am făcut o afirmație de dimineață.

Am spus că dacă nu câștigăm vila de astăzi, îmi dau jos mustața. Doar mustața. Și rămâne barba. Sper să nu ajung în această situație. Voi lupta mult mai mult astăzi pentru a-mi păstra mustața”, a declarat Mihai Berar, înainte de meciul din data de 27 aprilie. Concursul sportiv Exatlon se apropie de fazele individuale, unde Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o surpriză în mediul pentru vilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×