Ce s-a întâmplat în emisiunea Exatlon de sâmbătă, 27 aprilie! Anunțul făcut de Cosmin Cernat

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/04/2019, 17:33
Ce s-a întâmplat în emisiunea Exatlon de sâmbătă, 27 aprilie! Anunțul făcut de Cosmin Cernat GALERIE FOTO
Cosmin Cernat, mesaj pentru ediția de sâmbătă, 27 aprilie a Exatlon!

Competiția râvnită Exatlon se apropie cu pași repezi de probele mult așteptate, cele individuale. Până atunci, ediția de sâmbătă, 27 aprilie, aduce surpriză în meciul dintre Războinici și Faimoși. Aceștia s-au luptat pentru câștigarea vilei.

Update: Faimoșii au câștigat vila, după ce s-au impus în fața Războinicilor la ștafeta mixtă. A fost un meci foarte tensionat între concurenții ambelor echipe.

Cosmin Cernat, mesaj pentru concurenții Exatlon!

Ediția din cursul zilei de sâmbătă, 27 aprilie, aduce noi emoții și probe extrem de grele pentru ambele echipe. Războinicii au început să-și facă griji pentru câștigarea vilei. Astăzi, o nouă luptă îi va aduce cu un pas mai aproape de probele individuale mult așteptate de fanii show-ului sportiv.

Cosmin Cernat a anunțat clipe pline de suspans pentru jocul de azi. Urmărește ediția din 27 aprilie, la Kanal D, la orele 20:00! Află care va fi, printre ultimele dăți, echipa norocoasă care ajunge direct la vilă!

Cosmin Cernat a anunțat o ediție spectaculoasă. Ultima bătălie pentru vilă se apropie!
Cosmin Cernat a anunțat o ediție spectaculoasă. Ultima bătălie pentru vilă se apropie! De ce surpriză vor avea parte Faimoșii și Războinicii?

Accidentări nenumărate la Exatlon

Probele individuale sunt din ce în ce mai aporape, dar, din păcate, jocurile din ultima perioadă le-au adus nenumărate accidentări concurenților. Costin Gheorghe a avut parte de o sperietură imensă după ce s-a lovit la picior. „Nu mai merge mult. Nu mai merge. Pur și simplu, întreabă-l pe Ion, alerg și îmi scapă piciorul singur. Deci, alerg, pun piciorul și uite așa face piciorul. Nu mai, nu mai am… Nu mai am… Nu mai am cum să continui, gata. Până când se termină, se termină, gata”, a spus Costin.

Din fericire, acesta și-a revenit, iar acum este mai motivat să câștige fiecare punct pentru echipa sa pentru a putea ajunge la individuale. Costin Gheorghe este extrem de bine susținut de către familia de acasă, astfel că rudele sale se postează uitându-se la fiecare mișcare pe care acesta o face pe teren.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×