Scandal la Exatlon! Războinicii şi Faimoşii, la un pas de bătaie: “Cred că mă duceam şi o luam de păr”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/04/2019, 21:33
Scandal la Exatlon! Războinicii şi Faimoşii, la un pas de bătaie: “Cred că mă duceam şi o luam de păr” GALERIE FOTO
Scandal la Exatlon! Războinicii şi Faimoşii, la un pas de bătaie

Concursul sportiv Exatlon de la Kanal D a ajuns la un nivel din care fiecare tensiune se poate aprinde un adevărat scandal. De altfel, după atâta foamete, condiții grele, accidentări și dor, concurenții sunt din ce în ce mai deranjați de tot ce le intră în aria vizuală.

Războinicii și Faimoșii au fost la un pas de bătaie

În competiție au mai rămas doar 6 fete și 6 băieți care în această seară au dat, până acum, tot ce e mai bun pe traseu, pentru a fi siguri că se poziționează cât mai aproape de finală. Din cauza presiunii adunate, unii au fost atât de învrăjbiți în luptă încât au fost la un pas de bătaie.

Mai exact, Războinicii au fost deranjați de reacția din meciul anterior, a Andreei Zaragiu, când a lovit cu piciorul mingiile Iuliei, într-un exces de bucurie, după ce a luat punctul. „Când Andreea Zaragiu a dat cu piciorul în minge, cred că dacă îți dădea cu mingea în cap, cred că mă duceam și o luam de păr, o dădeam jos de acolo”, a declarat Nicoleta Luncă.

Scandal la Exatlon! Războinicii şi Faimoşii, la un pas de bătaie: “Cred că mă duceam şi o luam de păr”
În competiție au rămas doar 6 băieți și 6 fete

Emisiunea Exatlon, marcată de accidentări

Ediția de duminică, 14 aprilie, admiratorii concursului pot vedea în continuare o luptă dusă cu mâinile goale, înfruntări, strigăte de victorie și lacrimi. Gazda show-ului, Cosmin Cernat, a anunțat că Faimoșii și Războinicii se luptă acum pentru o miză dublă, ceea ce înseamnă o mai mare apăsare pe umerii lor, anume: vila și protecția. ”Astăzi, două ehcipe se vor duela pentru vilă și pentru protecție”.

Unul dintre evenimentele marcante din edițiile anterioare a fost cel reprezentat de accidentarea lui Costin Gheorghe, care spunea colegilor că până aici i-a fost drumul. „Nu mai merge mult. Nu mai merge. Pur si simplu, intreaba-l pe Ion, alerg si imi scapa piciorul singur. Deci, alerg, pun piciorul si uite asa face piciorul. Nu mai, nu mai am… Nu mai am… Nu mai am cum sa continui, gata. Pana cand se termina, se termina, gata”, a spus Costin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×