Misha, fosta soție a lui Connect-R, de nerecunoscut! Ce sâni frumoși!” Cum a pozat

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
08/01/2019, 20:22
Misha, fosta soție a lui Connect-R, de nerecunoscut! Ce sâni frumoși!” Cum a pozat GALERIE FOTO
Cum s-a fotografiat Misha, fosta soţie a lui Connecte-R

Misha, fosta soţie a lui Connect-R, a pozat extrem de provocator şi a urcat imediat fotografiile pe site-urile de socializare, acolo unde a primit o mulţime de aprecieri şi comentarii prin care a fost felicitată pentru modul în care arată.

Misha şi-a etalat bustul voluptos şi imaginile au atras imediat atenţia tuturor, care au lăsat mesaje care mai de care: „Dacă te vede scumpi e gelos, Misha??? devii bulibașă???”, „Lasă geaca! Nu vezi ce e în cea! 2 minunați și un chip minunat. Superbă!”, „Prințesă”, „Superbă”, „Superbi sâni”, „Zână”, „Frumuseţe rară”, „Prinţesă”, „Foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii apărute la cele două fotografii publicate de Misha.

Misha, fosta soție a lui Connect-R, de nerecunoscut

Au existat, bineînţeles, şi oameni care au condamnat gestul Mishei de a posta imagini fără perdea. Pentru că este greu să mulţumeşti pe toată lumea, cântăreaţa a primit şi câtveva mesaje „Ce fel de femei sunteți de pozați în halul ăsta? Aveți bărbat acasă, copii, aveți părinți… nu vă e rușine să vă faceți poze așa?”, sună un mesaj negativ primit de Misha.

Postarea făcută de Misha care a stârnit furori în mediul virtual printre fanii artistei
Postarea făcută de Misha care a stârnit furori în mediul virtual printre fanii artistei

Misha a fost căsătorită cu cântăreţul Connect-R din toamna anului 2014 şi au împreună o fetiţă, pe nume Maya. În august 2918, chiar artistula fost cel care a anunţat că nu mai formează un cuplu de mai bine de un an cu Misha. recent, aceasta vorbea despre cât de greu îi este să se descurce singură cu ea: „Nu mă ajută nimeni cu fetița. Nu mai fac față, efectiv. Mă gândesc serios să îmi iau o bonă. Mama mea mai vine din când în când, la câteva săptămâni, acum chiar o dată pe lună, dar e foarte greu, efectiv sunt epuizată. Am rămas prietenă cu Relu, vorbim zilnic.

Nu s-a schimbat nimic, doar că nu mai suntem un cuplu. Mayei nu a trebuit să îi explic nimic, pentru că nu s-a schimbat mai nimic, ei se vedeau rar și înainte din cauza progamului său foarte încărcat”, s-a plâns Misha.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×