Connect-R despre cum a fost anul în care a divorțat de Misha: Anii nu îi mai întorci

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
07/12/2018, 15:01
Connect-R despre cum a fost anul în care a divorțat de Misha: Anii nu îi mai întorci GALERIE FOTO
Artistul Connect-R a vorbit despre cum a fost anul în care a divorțat de Misha

Artistul Connect-R a vorbit despre cum a fost anul în care a divorțat de Misha. În urmă cu câteva luni, cântărețul anunța oficial pe pagina sa de Instagram că cei doi au decis să nu mai formeze un cuplu. Mesajul publicat de acesta a fost scurt și la obiect, sfârșindu-se printr-o rugăminte către oameni: de a nu pune întrebări. ” Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot.

1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris artistul.

Connect-R a vorbit despre cum a fost anul în care a divorțat de Misha. ”Am avut un an cu foarte multe lecții”

De asemenea, înainte ca artistul să facă marele anunț, Misha trimitea câteva semnale prin care dezvăluia că nu e totul roz între ei. ” Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, a spus Misha.

connect-r despre cum a fost anul in care a divortat de misha anii nu ii mai intorci
Cântărețul a declarat că 2018 a fost un an plin de lecții, urmând să vină și moralele.

Acum, după ce timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai așezat, Connect-R a vorbit despre perioada în care viața sa s-a schimbat radical. Cântărețul a declarat că 2018 a fost un an plin de lecții, urmând să vină și moralele. ”A fost un an cu foarte multe lecții. Am învățat să iau ceva din fiecare. Dacă încerci să vezi ceva din întâmplările tale, e ok. Totul e relativ”, a spus Connect-R.

În continuare, cântărețul a mai dezvăluit și concluzia la care a ajuns, în urma celor trăite până acum. ”Anii nu îi mai întorci și trebuie să te bucuri de viața ta. Dacă tu ești sănătos, totul este minunat!”, a adăugat artistul.

Printre altele, artistul a mai povestit și despre perioada Sărbătorilor de când era copil. ”Când eram mici nu avea, atâtea. Nu mi-am dorit nimic din ceea ce ai mei nu mi-au putut oferi. Ne-au învățat de la început: atât avem, atât îți putem oferi”, a mai spus Connect-R.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×