Miriam Eugenia Soare a fost tratată în acelaşi spital ca Denisa Răducu! Trăirile cutremurătoare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 15:32
Miriam Eugenia Soare a fost tratată în acelaşi spital ca Denisa Răducu! Trăirile cutremurătoare
Jurnalista Miriam Eugenia Soare a fost tratată în același spital ca Denisa Răducu

Miriam Eugenia Soare și Denisa Răducu nu au avut în comun doar boala cu care s-au luptat, ci și tratamentul de care au avut parte. Cele două au fost internate la spitalul Sfântul Ioan din Capitală. Despre lucrurile din interiorul acestuia și modul în care se comportau medicii a scris jurnalista, pe miriam-follwme.ro.

„Sunt mutata intr-o rezerva cu doua paturi si din acel moment mi-am spus ca poate mai bine faceam vreo talharie, violam, furam ceva milioane sau macar vreo gaina si intram la parnaie.

Miriam Eugenia Soare a fost tratată în același spital ca Denisa Răducu

Rezerva are opt metri patrati, e lunga si ingusta, cu doua paturi pe un perete, iar intre paturi e pus un cantar mare din acela pentru depozitele alimentare! Geamul nu se deschide decat zece centimetri, pentru ca se izbeste de patul meu.

Miriam Eugenia Soare a fost tratată în acelaşi spital ca Denisa Răducu! Trăirile cutremurătoare
Cele două au fost internate la spitalul Sfântul Ioan din Capitală

In ferestre, cineva si-a facut mila si pomana si a lipit cu scotch niste hartie care flutura ca in “Marile sperante”, altfel ma tampea soarele. Langa patul meu se afla o lada frigorifica dezafectata, pe care troneaza un aparat de aer conditionat dezafectat, plin de praf, alaturi, o masa dintr-un birou, patru stative de perfuzii scorojite si un cuier din fier, legat cu sarme.

”Nu cred că mă aflu într-o rezercă de spital, ci într-o debara”

Pe peretele patului meu am o aplica dezmembrata cu un intrerupator smuls din zid, asta probabil foloseste ca in cazul in care, daca am nevoie de resuscitare, sa ma conecteze direct la firele din pereti. Nu, nu cred ca ma aflu intr-o rezerva de spital, ci intr-o debara cu obiecte dezafectate.

Miriam Eugenia Soare a fost tratată în acelaşi spital ca Denisa Răducu! Trăirile cutremurătoare
„Rezerva are opt metri patrati, e lunga si ingusta”

Domnule manager al Spitalului SF. Ioan, unde esti ma? Ai trecut vreodata prin mizeria de spital pe care il administrezi? La tine acasa la fel o fi? Nuuu, cred ca ai o vila frumoasa si o menajera, care nu sterge, cu acelasi mop, pisatul din baile rupte si imputite, iar apoi iti da cu el prin dormitor si bucatarie, asa cum se face in spitalul gospodarit de tine.

”La prânz, o ciorbă de nemâncat, făcută din conserve și acritp cu sare de lămâie”

Bai, Robert Agafitei, uita-te un minut pe geamul biroului tau, care pariez ca e mai mare decat debaraua imputita si cu mucegai pe pereti in care am stat eu, pentru ca asa ii sade bine unui bolnav de plamani, ca sa-i vezi pe cerberii de la poarta, care castiga, ilegal si abuziv, mai multi bani decat ingerul de asistenta de la ATI.

De mancare ce sa spun? Cata spaga va da ala de are contractul pentru hrana bolnavilor? Pai, mai managere, la 61.10 lei pe zi masa unui bolnav, asa cum scrie in decont, am primit la micul dejun doi biscuiti, o lingurita de margarina, o chifla si o lingurita de marmelada.

La pranz, o ciorba de nemancat, facuta din conserve si acrita cu sare de lamaie si un ciocanel de pui cu o mamaliga, iar seara un orez cu lapte fara zahar si fara niciun gust. La orice carciuma de 61.10 lei, mananci boiereste si mai iei si la pachet”, a scris Miriam Eugenia Soare pe bloggul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×