Miriam Eugenia Soare, tratată de răceală deși avea metastaze! A fost refuzată de oncologi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 11:32
Miriam Eugenia Soare, tratată de răceală deși avea metastaze! A fost refuzată de oncologi GALERIE FOTO
Miriam Eugenia Soare, tratată necorespunzător!

Miriam Eugenia Soare a fost tratată necorespunzător! Medicii i-au administrat un antibiotic pentru răceală când ea avea metastaze. Jurnalista a cerut ajutorul noului ministru al Sănătății printr-o scrisoare deschisă, după ce din 2015 a luptat cu o formă rară de cancer. Femeia și-a tăiat ambii sâni la o clinică privată. Din păcate, strigărul de ajutor nu a ajuns la timp la urechile cui trebuia, astefl că Miriam Eugenia Soare s-a stins din viață la 54 de ani. ”Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știu cum va fi lumea fără mine. Și nu voi ști niciodată.

Dar drumul meu a fost până aici. Vă las în urmă pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni și dușmani. Fiecare ați fost în viața mea cu un scop. Și celor mai mulți, vă mulțumesc pentru asta. Am fost în viața multora dintre voi. Și îmi place să cred că tot cu un scop. Și vouă vă mulțumesc pentru că m-ați primit. Am trăit intens, cât pentru o sută de vieți. Și mai mai fi trăit tot atâtea”, a fost mesajul scris de jurnalistă înainte de a pierde lupta cu cancerul.

Miriam Eugenia Soare, tratament necorespunzător pentru metastazele sale!

Miriam Eugenia Soare a fost diagnosticată cu cancer mamar încă din anul 2015. Aceasta s-a luptat cu toate puterile, dar nu a fost de ajuns. „Cetățeanul asigurat NU știe că dacă se tratează la un medic din sistemul privat, referatul întocmit de acesta nu are nicio valoare și deci, nu poate beneficia de vestitul FORMULAR E 112. M-am milogit pe la toate ușile din IOB Fundeni și am fost refuzată de către medicii oncologi.

Eugenia Miriam Soare
Eugenia Miriam Soare

M-am adresat Direcției de Sănătate Publică și am constatat că trebuie să am trei oferte de la trei spitale cu trei preturi, de parcă s-ar face licitație pentru becuri și nu vorbim despre viața unui om și, după ce dosarul meu medical trece prin două comisii medicale, se poate să primesc aviz favorabil sau nu, dar asta durează MINIM DOUĂ LUNI SI JUMĂTATE!!! Eu nu am timpul necesar să aștept toate aceste proceduri ABERANTE și ABUZIVE la adresa cetățeanului contribuabil! Doamnă Ministru, ultima amânare pe care am mai primit-o de la clinica din Hamburg este data de 6 Februarie. Dată după care nu se mai poate interveni stereotactic și, în consecință, nu îmi rămâne decât să aștept să mor la mine acasă”, a scris Miriam Eugenia Soare într-o scrisoare de ajutor către ministrul Sănătății.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×