Miriam Eugenia Soare, umilită într-un spital din Germania: Am zăcut ca un câine

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 12:53
Miriam Eugenia Soare, umilită într-un spital din Germania: Am zăcut ca un câine GALERIE FOTO
Jurnalista Miriam Eugenia Soare a fost umilită într-un spital din Germania

Jurnalista Miriam Eugenia Soare a murit, joi seară, după ce s-a luptat o vreme bună cu un cancer de plămâni. Însă, înainte de a se stinge din viață, nu i s-a curmat deloc suferința, ba chiar unii au avut grijă să fie umilită într-un spital din Germania.

Aflată în orașul Hamburg, a făcut febră mare, trupul fiindu-i slăbit din cauza chimioterapiei. Timp de 7 ore a zăcut cu o perfuzie în mână pe holul spitalului, rugând medicii să îi dea un medicament care să îi scadă febra, potrivit România TV.

Miriam Eugenia Soare a fost umilită într-un spital din Germania

„Sper ca până la moarte să nu mai ajung vreodată în Germania. Nu mai vreau nici limba să o aud, nici calmul lor să-l mai văd, vreau să uit că am trecut vreodată pe aici. Am stat de la ora 15:48 până la 23:10, cu febră 39, la camera de gardă, la urgența unuia dintre cele mai mari spitale din Hamburg, rugându-mă de ei să-mi facă un antitermic intravenos. Și asta în condițiile în care am cancer pulmonar. Am zăcut că un câine cu perfuzia în venă pe holul spitalului”, a scris Miriam Eugenia Soare.

Jurnalista, în vârstă de 54 de ani, se afla la tratament la o clinică din Hamburg, acolo unde încerca să învingă boala. De asemenea, aceasta a fost tratată necorespunzător, medicii administrându-i un antibiotic pentru răceală când ea avea metastaze. De asemenea, înainte de a pierde lupta cu boala, Miriam Eugenia Soare a scris un mesaj, care se poate găsi pe pagina sa de Facebook.

”Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște”

Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știu cum va fi lumea fără mine. Și nu voi ști niciodată. Dar drumul meu a fost până aici. Vă las în urmă pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni și dușmani.

Miriam Eugenia Soare, umilită într-un spital din Germania: Am zăcut ca un câine
Miriam Eugenia Soare a fost răpusă de cancer

Fiecare ați fost în viața mea cu un scop. Și celor mai mulți, vă mulțumesc pentru asta. Am fost în viața multora dintre voi.

Și îmi place să cred că tot cu un scop. Și vouă vă mulțumesc pentru că m-ați primit. Am trăit intens, cât pentru o sută de vieți. Și mai mai fi trăit tot atâtea”, a scris jurnalista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×