Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil: ”Toată lumea mă întreabă asta”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/02/2020, 10:03
Mirela Vaida, dezvăluiri despre al patrulea copil: ”Toată lumea mă întreabă asta”
Mirela Vaida se gândește să mai facă un copil. Soțul prezentatoarei vrea o fetiță. Sursa foto: Instagram.com

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune și are o viață de familie foarte frumoasă. Mamă a trei copii, gazda emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, nu exclude posibilitatea venirii pe lume al unui al patrulea copil, dar peste câțiva ani.

Prezentatoarea Mirela Vaida și soțul ei mai vor o fetiță

Mirela Vaida și-a dorit enorm de mult să devină mamă, dar a reușit foarte greu să aducă pe lume primul ei copil. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a povestit că a pierdut două sarcini înainte de a o naște pe Clara și apoi a zis să profite de acest lucru și a mai adus pe lume alți doi copii.

Prezentatoarea de la Antena 1 este întrebată adesea dacă se mai gândește și la un al patrulea copil, iar vedeta a mărturisit că ia în calcul și această variantă. Mirela Vaida a declarat că soțul ei Alex își mai dorește o fetiță în viitorul apropiat.

„Toată lumea mă întreabă asta (n.red. – dacă va mai face un copil). Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani”, a spus vedeta pentru libertatea.ro.

Mirela Vaida se gândește la al patrulea copil, dar peste 2 ani

Vedeta Antena 1 a mărturisit că soțul ei își mai dorește o fetiță, dar peste 2 ani. „Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, a mai spus Mirela Vaida, potrivit sursei menționate anterior.

„Mă simt vinovată când nu sunt acasă şi nu îl pot alăpta la ora respectivă sau când plec seara la un eveniment şi nu sunt lângă ei să îi adorm. Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalți. Nu e aşa.

Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm.

Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrule,  noi nu stăm de două ori pe gânduri”, a mai precizat prezentatoarea TV.

Mirela Vaida a povestit că prima sarcină a fost în regulă, în timp ce următoarele au fost mai dificile. Prezentatoarea a povestit că s-a recuperat mai greu după ultimele nașteri atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere emoțional.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×