Dani Mocanu, scandal uriaș la Acces direct! Nici Mirela Vaida nu l-a putut stăpâni

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 08:45
Dani Mocanu, scandal uriaș la Acces direct! Nici Mirela Vaida nu l-a putut stăpâni
Dani Mocanu, acuzat de o tânără de fapte grave. Sursa foto: capturi Antena 1

Dani Mocanu a fost din nou subiect de scandal, aseară, la Acces direct. O tânără cu care acesta ar fi avut o relație i-a mărturisit prezentatoarei Mirela Vaida că a fost obligată de manelist să se prostitueze pentru el.

Dani Mocanu, acuzații de la o fostă iubită

Acuzațiile care i s-au adus aseară lui Dani Mocanu l-au scos din sărite pe cântărețul cu un succes incredibil pe Youtube, astfel încât nici moderatoarea emisiunii de la Antenă nu a reușit să îl stăpânească, după ce l-au luat nervii.

De unde a început totul? Bianca Niculai, o tânără de 18 ani, i-a spus Mirelei că de ceva vreme este terorizată de celebrul artist și că ar fi obligată să practice cea mai veche meserie din lume pentru el.

Mocanu se apără: „M-am culcat de două ori cu ea, atât!”

Fata a povestit că a început o relație cu gălățeanul de când avea 15 ani și jumătate, ba chiar a participat în câteva videoclipuri pe care manelistul le-a lansat.

Lucrurile s-au înrăutățit pe parcursul relației, când comportamentul cântărețului a început să degenereze, conform mărturisirilor făcute de tânăra blondină.

„Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente”, și-a început Bianca istorisirea.

„El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urma să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete”, a mai spus fata la Acces direct.

„Nu am avut nicio relație, m-am culcat de două ori cu ea, atât!”, s-a apărat Dani Mocanu.

„De ce mă acuză de aceleaşi prostii din nou după un an şi jumătate? Ea nu a avut nicio relaţie cu mine şi nu am ameninţat-o că postez vreun filmuleţ”, a răcnit apoi manelistul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×