Mirela Vaida a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, la Acces Direct. Culisele emisiunii nu mai sunt un secret pentru nimeni

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/05/2020, 14:55
Mirela Vaida a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, la Acces Direct. Culisele emisiunii nu mai sunt un secret pentru nimeni
Mirela Vaida a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, la Acces Direct. Culisele emisiunii nu mai sunt un secret pentru nimeni. Sursa foto: Instagram.com

Mirela Vaida este aproape zilnic pe micile ecrane chiar dacă foarte mulți oameni au ajuns să lucreze de acasă perioada aceasta din cauza pandemiei. Prezentatoarea „Acces Direct” de la Antena 1 a povestit cum decurg filmările din cauza acestui virus, dar și cum se protejează pentru a nu se infecta. 

Ce se întâmplă în spatele camerelor la Acces Direct. Cum se protejează angajații

Prezentatoarea și cântăreața Mirela Vaida este o persoană extrem de activă care nu simte prea mult presiunea din jur cauzată de pandemia de coronavirus. Frumoasa vedetă merge la serviciu în condițiile în care majoritatea lucrează de acasă, motiv pentru care este nevoită să-și ia numeroase măsuri de precauție.

Gazda emisiunii „Acces Direct” a mărturisit în cadrul unui interviu că pe platoul de înregistrare de la Antena 1 toți angajații poartă măști de protecție, iar absolut toate cabinele și restul obiectelor se dezinfectează zilnic.

„La emisiune, regulile sunt foarte stricte: purtăm măşti, platoul se dezinfectează foarte des, cabinele, absolut tot”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro. 

Cum își protejează prezentatoarea TV cei 3 copii de coronavirus

Măsurile nu se încheie aici pentru că vedeta are 3 copii mici acasă, de aceea are grijă ce obiecte atinge, ștergându-le foarte des. De asemenea, prezentatoarea Antena 1 are grijă să se descalțe la ușă, își schimbă hainele și face rapid un duș înainte de a-și lua micuții în brațe.

„În primul rând, mă spăl de foarte multe ori pe zi pe mâini, dezinfectez telefonul, volanul maşinii şi celelalte obiecte pe care le folosesc foarte des. 

Când ajung acasă, seara, mă descalţ încă de la uşă, las o parte din haine afară, urc repede, fac un duş, mă schimb în haine curate şi abia apoi îmi iau copiii în braţe.

Noi, în casă, facem curat aproape zilnic, dezinfectăm toată casa. Sigur, nu e o garanţie că nu te poţi îmbolnăvi, dar noi facem tot ce omeneşte depinde de noi, şi asta cred că ar trebui să facă toată lumea”, a completat vedeta. 

De asemenea, Mirela Vaida susține că nu este o persoană panicată din fire și încearcă să aibă un comportament cât mai echilibrat. Prezentatoarea a mărturisit că perioada aceasta nu s-a întâlnit cu nimeni și merge doar la serviciu. În rest, vedeta stă acasă cu familia sa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×