Drama pe care Mirela Vaida a ascuns-o toată viața. Câte sarcini a pierdut până să devină mamă

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 16:08
Drama pe care Mirela Vaida a ascuns-o toată viața. Câte sarcini a pierdut până să devină mamă
Mirela Vaida a pierdut două sarcini, însă a continuat să lupte pentru a deveni mamă. Sursa foto: Instagram

Mirela Vaida este o femeie împlinită, o mamă fericită și o prezentatoare de succes, însă puțini știu că în viața ei au existat multe cumpene, că au fost multe momente în care a simțit că a căzut cerul peste ea.

Mirela Vaida a trecut prin momente dramatice până să devină mamă

Una din cele mai mari drame din viața prezentatoarei de la Acces direct o reprezintă pierderea celor două sarcini înainte să devină mămica primului ei copil.

Și-a dorit dintotdeauna să fie mamă, dar drumul spre această împlinire a fost presărat cu multe obstacole, cu momente extrem de dure, de care acum își amintește gândindu-se că poate așa a trebuit să fie, să treacă și prin asta.

„Păi dacă eu m-am măritat la 27 de ani, copiii au venit la 33 de ani. Destul de târziu. Vreau să zic aşa, până la 30 de ani am fost mai preocupată de job, de carieră, la 29 de ani am intrat în Antena 1, un proiect zilnic care îmi lua toată energia, care îmi lua tot timpul şi nu gândeam în vremea aia la copii”, a povestit Mirela în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

„După ce am pierdut două sarcini, am reușit să rămân însărcinată cu Carla”

„Şi când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut…sau chiar trei. După ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am pierdut două sarcini, am reuşit să rămân însărcinată cu Carla şi să o aduc pe lume”, a mai declarat Mirela Vaida.

A câștigat lupta și s-a încăpățânat. Venirea pe lume a Carlei, primul ei copil, a fost mai mult decât o binecuvântare pentru vedeta Antenei 1, iar pentru asta îi va mulțumi toată viața lui Dumnezeu.

„Copilul când vine trebuie să fie primit într-un cuib, în linişte. Chiar e o pregătire spirituală din punctul asta de vedere. (…)  După ce piezi două sarcini, foarte greu îţi revii. Din cauza calităţii vieţii care e din ce în ce mai slabă, femeile nu mai au aceeaşi putere de a naşte copii”, mai declara emoționată realizatoarea emisiunii Acces direct.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×