Mircea N. Stoian o desființează pe Bianca Drăgușanu, după Asia Express! ”Face fițe și se preface!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/03/2019, 16:45
Mircea N. Stoian o desființează pe Bianca Drăgușanu, după Asia Express! ”Face fițe și se preface!” GALERIE FOTO
Mircea N. Stoian, critici dure la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce a apărut la Asia Express

Mircea N. Stoian a cristicat-o aspru pe Bianca Drăgușanu, după apariția la aventura Asia Express. Acesta a vorbit în special despre limbajul total neadecvat unei doamne și mai ales în conjunctura în care se afla aceasta, dar și despre tactica abordată de blondină. Apariția fostei prezentatoare de televiziune la aventura din India a adus multe semne de întrebare din partea concurenților aflați în competiție, dar și critici din partea celor aflați în fața micilor ecrane. Mircea N. Stoian nu este singura persoană publică ce a criticat aspru atitudinea sa.

Mircea N. Stoian, critici fără precedent la adresa Biacăi Drăgușanu!

Apariția Biancăi Drăgușanu la Asia Express pare că i-a adus mai mult publicitate negativă, astfel că multe figuri publice s-au trezit să îi critice comportamentul și atitudinea, dar mai ales limbajul extrem de vulgar pentru conjunctura în cauză.“Prezența Biancăi Drăgușanu în emisiunea de supravieţuire din Asia a stârnit un potop de controverse, principalul motiv fiind limbajul colorat, presărat, mai des decât prevede legea bunului simț, cu înjurături și trimiteri, deloc ortodoxe, spre diferite organe.

Cum este și normal, adevărul se află dincolo de cuvinte, în limbajul nonverbal al divei. Pentru a nu cădea în plasa manipulării, în care Bianca este expertă, voi traduce pentru voi adevăratele intenții ale Biancăi, pe care aceasta încearcă din răsputeri să le ascundă, trădată fiind atât de limbajul corpului, cât și de celelalte componente ale limbajului nonverbal.

Mircea N. Stoian o taxează dur pe Bianca Drăgușanu pentru răbufnirile de la Asia Express
Mircea N. Stoian o taxează dur pe Bianca Drăgușanu pentru răbufnirile de la Asia Express

Mircea N. Stoian, despre Bianca Drăgușanu la Asia Express: „ statutul social încă o mai îngrijorează 

Starea psihică a Biancăi Drăgușanu este, în fragmentele vizionate, departe de a fi una de confort. Mâinile în șold și permanentă agitație sunt semnele nonverbale ale nervozității și anxietății fiind totodată și o tentativă de a câștiga spațiu, simbolic vorbind). Tonul ridicat și folosirea în exces a cuvintelor triviale au ca scop intimidarea.

Pardoxal, dar ținta Biancăi nu sunt nici spectatorii indieni și nici cei cu care intră în contact, ci producătorii emisiunii.Amenințările frecvente cu plecatul din emisiune și limbajul trivial sunt o manifestare a dorinței de accedere și dobândire a puterii pentru a masca lipsa de maleabilitate și adaptare la situații noi. Tehnica a fost folosită de Bianca în toate emisiunile în care a fost prezentă, și în general, a obținut ce și-a propus, nici unul dintre producători neavând curajul să se confrunte cu ea și să o dea afară din emisiune, lâsând efectele contractului să curgă„, a susținut Mircea N. Stoian, pe Wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×