Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Tudor Chirilă după ce juratul s-a dezbrăcat la Vocea României

Alex Năstase   
în Stiri mondene
29/09/2019, 15:51
Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Tudor Chirilă după ce juratul s-a dezbrăcat la Vocea României GALERIE FOTO
Mircea Badea s-a contrat cu Tudor Chirilă. Sursa foto - facebook

Mircea Badea a lansat o serie de ironii la adresa lui Tudor Chirilă după ce juratul s-a dezbrăcat la Vocea României. Jurnalistul Antenei 3 l-a atacat în termeni duri pe solistul Vama. Reacția lui vine după ce Chirilă s-a dezbrăcat, în timpul ediției care a fost difuzată vineri, pe 27 septembrie. Vă readucem aminte că la doar câteva secunde după ce a rămas în boxeri, Tudor Chirilă a început să îl călărească pe Horia Brenciu.

Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Tudor Chirilă după ce juratul s-a dezbrăcat la Vocea României

Deși colegul său de emisiune, recent întors pe platourile din Vocea României, nu a avut nimic împotrivă și a arătat că a gustat gluma, nu la fel a făcut-o Mircea Badea. Acesta nu a ezitat și mai ales nu l-a iertat pe Chirilă. „Poate pentru că Tudor Chirilă a luat un morman din banii publici administrați de baronii locali (la concertele primăriilor și consiliilor județene) a ajuns să arate ca unul dintre ei.

P.S.: E clar acum că a auzit foarte des: nu am chef azi. De aia l-a și marcat”, a scris Mircea Badea, într-o postare pe Facebook. Lângă text, jurnalistul a postat și o imagine cu Tudor Chirilă, în momentul în care a rămas în lenjerie intimă, pe scena de la Vocea României. De altfel, episodul de vineri seară a fost aspru criticat și de un membru al CNA. Chirilă s-a apărat însă și a ținut să explice ceea ce s-a petrecut.

Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Tudor Chirilă după ce juratul s-a dezbrăcat la Vocea României. Tudor chirilă
Postarea lui Mircea Badea pe Facebook. Sursa foto – facebook

Cum s-a apărat Tudor Chirilă

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi și mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obișnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem și relaxarea că echipa de producție va edita și va «curăța» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent.

Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea României în care m-am lăsat dus de val și m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorința fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reușit să înduplec pe nimeni. Așa că I did it, I own it.”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×